Mazăre dezvăluie cum poate pierde PSD alegerile în Constanța

Categories PoliticaPosted on

Radu Mazăre a anunțat că PSD poate pierde alegerile, în Constanța, dacă Guvernul Ponta nu trece acțiunile Administrației Porturilor Maritime la Consiliul Local.

”La un moment dat o să vină alegeri, o să vedem dacă le trec aici, o să vedem după aia cine s-a ținut de cuvânt, cum votează lumea. Ce să fac mai mult decât atât? Să mă iau de gât cu ei? Să mă împușc? Eu cred, încă, că primul ministrul o să se țină de cuvânt. El așa mi-a spus. Nu e un avertisment. La un moment dat vin alegeri. Dacă nu ne-am ținut de cuvânt lumea ne penalizează, nu-i așa în politică? Dacă vii și spui: da, trec portul, și nu trec portul, nu te mai votează, înseamnă că i-ai mințit”, a declarat Radu Mazăre.

Acesta a mai spus că actualul ministrul al Transporturilor, ca și cel precedent, ambii liberali, nu știu exact ce înseamnă portul Constanța. ”Și ăla care era înainte ministru, moldoveanul ăla, nu vroia și el să adune tot? Și doamna ministru, care a învățat repede cum e cu turismul și cum e cu vapoarele, și ea consideră că primăria are multe acțiuni. Dacă o întrebam acum trei zile habar nu avea de acțiuni, nici ce e APC-ul. După aia, brusc, a considerat că avem prea mult”, a mai spus Mazăre.