CONSTANŢA: Târgul de antichităţi şi delicatese culinare balcanice „ART NATURA” (22 – 25 mai)

Categories Timpul LiberPosted on

După ce, weekend-ul trecut, artiștii „handmade” și-au expus creațiile și au încântat vizitatorii, vine rândul pasionaților de antichități să-și etaleze minunățiile, în faţă la City Park Mall, din Constanţa.

Ceasuri, râșnițe de cafea, monede, bijuterii încă strălucitoare sub patina timpului , insigne, tablouri, monede etc. vor putea fi admirate, în perioada 22 – 25 mai, în zona din fața City Park Mall, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la TÂRGUL “ART NATURA”.

Din păcate, târgurile de antichități, deși extrem de interesante, sunt foarte rare, astfel că acesta este un prilej bun, pentru cei interesaţi, dar şi pentru cei doar aflaţi în trecere…

Și fiindcă unui târg mare îi stă bine să aibă de toate, organizatorii anunţă că vin în întâmpinarea vizitatorilor evenimentului, inaugurat de Ziua Aromânilor, tot aici, cu brânzeturi machidonești, turtă dulce, halviță (albaneză) și acadele.

Organizatoarea, Mirela Dogaru, reprezentanta comunității “handmade” din Mangalia, precizează că seria evenimentelor va continua pe totă durata verii, cu târguri cu tematici foarte variate și interesante.
“De exemplu, în perioada imediat următoare, intenționez să-l invit pe Ozzy Menabit, renumit artist culinar din Mangalia, care a demarat un proiect, numit “FOOD REVOLUTION”, care, prin demonstrații interactive, învață copiii și părinții să-și pregătească salate speciale și foarte sănătoase, cu “dressing”-uri uimitoare”, mai spune organizatoarea.

Şi fiindcă vremea, în acest weekend, se anunță deosebit de caldă, vă invităm ca începând de joi – 22 mai, să ieșiți la plimbare, să vă bucurați de soare și de lucruri frumoase, la Târgul “ART NATURA”, din faţă de la City Park Mall Constanţa.

FOTO: lideruldeopinie.ro