Administrator de bloc: Borbely a discutat cu şeful echipei care a lucrat la apartament

Categories La ziPosted on

Administrator de bloc: Borbely a discutat cu şeful echipei care a lucrat la apartament

Administratorul blocului din Calea Victoriei, unde procurorii au făcut miercuri percheziţii în apartamentul despre care se presupune că a fost renovat cu 20.000 euro în beneficiul ministrului Mediului, susţine că l-a vazut pe Borbely discutând cu şeful echipei de lucrări din Satu Mare.

Procurorii DNA au efectuat miercuri, o percheziţie în apartamentul numărul 35 de la blocul aflat pe Calea Victoriei, al cărui proprietar este Maria Vincze, o rudă a ministrului.

Procurorii spun că acest apartament este cel în care firma omului de afaceri Ioan Ciocan din Satu Mare ar fi realizat lucrări de renovare în valoare de 20.000 euro în beneficiul ministrului Borbely.

“În luna mai a venit o echipă de meşteri de la Satu Mare, din Negreşti-Oaş, care ne-a informat că vor renova apartamentul. Le-am stabilit un program de lucru. Nu reţin dacă s-au recomandat. Mi-au spus doar că sunt din Satu Mare, din zona Oaşului” , a declarat  Ilie Gheorghe, administratorul blocului de pe Calea Victoriei, pentru Hotnews.ro.

Tot administratorul spune că l-a văzut personal o dată pe ministrul Laszlo Borbely intrând în blocul în care firma din Satu Mare realiza lucrările de renovare şi că l-a văzut discutând cu şeful echipei.

“Nu au spus pentru cine sunt renovările. Eu o singură dată l-am văzut pe domnul ministru Borbely intrând în bloc. Eram în holul blocului cu maestrul care a dorit să mă recomande, dar ministrul nu s-a oprit. Eu personal doar o singură dată l-am văzut. A fost la jumatatea lui mai. Eu l-am întrebat pe băiatul responsabil cu lucrările şi mi-a spus că domnul ministru a mai fost în bloc, pentru că dorea să vadă cum se lucrează, ce materiale se pun, că sunt aduse din Ungaria, că sunt nemţeşti”, spune administratorul Ilie Gheorghe.