Ce este tarotul tiganesc?

Categories Timpul LiberPosted on

De la Esmeralda la Peaky Blinders, prin podcastul radio Arte, romanic, spus de Alexandre Romanès, fondatorul unui circ, cultura țigănească a fascinat dintotdeauna. Regine ale chiromanței, ghicitori în fața unei bile de cristal… Femeilor țigănești li se oferă multe daruri de ghicire. Deoarece egiptenii sau șamanii amerindieni au propriul lor tarot, țiganii au și propriul lor pachet de cărți. „Un tarot secret și păstrat, care se transmite de la mamă la fiică”, spune Ophélie, o ghicitoare cunoscuta.

Ce este tarotul țiganilor?

Foarte colorat și meticulos detaliat, adevăratul tarot țiganesc este realizat manual. Dacă este transmis din generație în generație, există o reproducere explicată de Tchalaï Unger, urnalist și psihoterapeut, autor a numeroase cărți pe această temă. Daca ai nevoie de sfaturi tarot, atunci nu ezita sa apelezi la un cititor profesionist. În acest joc, domină patru culori: albastru pentru feminin, sacru, credință, galben pentru univers, roșu pentru masculin și pasiune și verde care reprezintă calea de urmat. „Foarte puternic, se apropie de tarotul din Marsilia”, recunoaște prezicătoarea, Ophélie.

Apoi este format din 38 de cărți, inclusiv 22 de mistere care nu sunt numerotate. Apoi, „există patru serii: romi, țigani, gipsy și familia țiganilor” La fel ca în orice oracol sau tarot, fiecare carte are propriul său sens. Pentru a învăța să citiți tarotul țigănesc și astfel să găsiți răspunsurile la întrebările dvs., este esențial să înțelegeți fiecare dintre cărți și combinațiile care pot fi create. De exemplu, tatăl reprezintă trecutul, mama reprezintă echilibrul, iar copilul reprezintă viitorul.

Cum să atragă tarotul țigan?

Citirea tarotului necesită respectarea anumitor reguli. Și este cu atât mai important atunci cand vorbim de tarotul țigănesc. „Începeți prin a vă scoate bijuteriile, apoi spălați-vă mâinile, până la cot”, explică Ophélie. „De asemenea, puteți arde niște tămâie sau puteți pune pietre pentru a vă pregăti și purifica. Este important să vă goliți și să fiți calm pentru a nu influenta cărțile. „Alte sfaturi: lăsați cărțile să se odihnească duminica și evitați să le trageți luni.

Se spune că, în ziua de Luni, cărțile mint. Deci, lucrați cu cărțile între marți și sâmbătă, amintindu-vă să cereți jocului permisiunea de a-l folosi. În ciuda tuturor acestor ritualuri, Ophélie preferă să avertizeze: „dacă tarotul țiganesc decide să nu vorbească, nu mai este nimic de făcut. Renunță și începe in altă zi!” Pe newsiasi.ro gasesti mai multe informatii utile despre tarotul tiganesc si semnificatiile acestuia.

Tarot țiganesc. Asculta ce iti spune intuitia

Cu artele divinatorii, uitați de regulile de urmat și lăsați-vă intuiția să vorbească. Acest lucru se aplică utilizării unui pendul sau a boabelor de cafea, dar și, mai ales, pentru citirea cărților. Fiecare este liber să facă ce dorește, în funcție de modul în care simte. Deci, pentru a folosi tarotul țiganesc, aveți mai multe posibilități:

• Citirea cu trei carti: scoateți o arcana care vă reprezintă (masculin sau feminin în funcție de personalitatea dvs.), apoi trageți un card pentru a prezice viitorul (problemă / răspuns) și altul pentru a vă face o idee despre cum să acționați, să vă indice ce decizie să luați.

• Citire trecută, prezentă, viitoare: alegeti trei cărți, aliniați-le și descifrați semnificația fiecăreia.

• Citirea încrucișată: utilizată pe scară largă cu tarotul țiganesc, această metodă necesită ca toate cărțile să fie folosite. Extragem 5 care permit formarea crucii. Atunci cand treci prin momente grele in viata, este esential sa obtii o indrumare spirituala, iar cartile de tarot sunt excelente pentru acest lucru.