Ar trebuie sa porti lenjerie intima in loc de costume de baie?

Categories LifestylePosted on

Desi poate parea o intrebare simpla, multe persoane se intreaba daca ar trebui sa poarte lenjerie intima sub costume de baie dintr-o singura piesa. Deci, ar trebui sa porti lenjerie intima sub costume de baie? In general, nu trebuie sa porti niciodata lenjerie intima sub costum de baie. Daca este dintr-o singura piesa, nu este nevoie sa porti sutien sau chiloti. Daca este vorba de body-uri de inot, pantaloni scurti sau pantaloni de inot, nu este recomandat sa porti lenjerie intima pe dedesubt.

Multe persoane vor sa stie de ce nu ar trebui sa poarte lenjerie intima sub costume de baie. Nu este prea revelator si incomod? In realitate, esti mai acoperit decat crezi. Iata mai multe detalii despre modul in care costumele de baie sunt concepute pentru a actiona atat ca lenjerie de corp, cat si ca imbracaminte exterioara.

Costume baie vs lenjerie de corp: Utilizare in apa si transparenta
Costumele de baie sunt fabricate din anumite tipuri de materiale care sunt potrivite pentru inot. Aceste tipuri de materiale pot rezista substantelor chimice din piscina, cum ar fi clorul. De asemenea, absorb mai putina apa si se usuca mai repede.

In comparatie, cele mai multe articole de imbracaminte sunt confectionate din materiale mai putin durabile, cum ar fi bumbacul, care pot fi usor distruse de apa din piscina. Lenjeria obisnuita va absorbi, de asemenea, o cantitate semnificativa de apa, ceea ce creste rezistenta si ingreuneaza inotul, iar lenjeria intima se va usca mult mai greu.

Costumele de baie sunt realizate special pentru a nu fi purtate cu lenjerie de corp. Costumele de baie pentru femei au, de obicei, captuseala speciala si captuseala suplimentara in zona bustului si picioarelor. Ambele sunt adaugate pentru a face costumul de baie mai confortabil si pentru a preveni vizibilitatea partilor intime.

Iata cum sa verifici captuseala: Cauta al doilea strat al materialului de sub stratul principal (de obicei este alb, dar poate avea orice culoare). Incearca sa separi al doilea strat de material cu degetele – captuseala ar trebui sa se separe cu usurinta.

In plus fata de captuseala, topurile pot avea armaturi pentru sprijin suplimentar, actionand astfel ca un sutien. Unele costume de baie facute special pentru sportivi competitivi nu includ nicio captuseala in zona bustului, ci sunt confectionate din material mai gros, prevenind astfel orice transparenta accidentala.

Sfat Pro: Daca vrei sa sa nu se vada nimic prin partea superioara a costumului tau de baie, stai departe de majoritatea costumelor de baie fara captuseala si costume de baie de culoare roz / galben.

Exista vreun moment cand ar trebui sa port lenjerie intima sub un costum de baie?
In circumstante rare, da. De exemplu, daca costumul de baie nu are suficient suport, poti incerca sa porti un sutien sub el. Daca pantalonii tai de baie nu au nicio captuseala, in majoritatea circumstantelor este probabil mai bine sa porti boxeri sau slip. Femeile pot purta chiloti sub pantalonii scurti pentru confort suplimentar. Cu toate acestea, majoritatea acestor probleme similare pot fi eliminate prin simpla alegere a unui costum de baie mai bun.

Pot purta doar lenjerie de corp ca costum de baie? Dar un tricou?
Raspuns scurt – depinde. In general, nu este recomandat. Majoritatea piscinelor au un anumit tip de politica cu privire la utilizarea costumelor de baie. Majoritatea dintre acestea solicita sa porti un costum de baie si sa interzica lenjeria intima sau imbracamintea de strada. Aceste politici sunt in mare parte implementate din motive de siguranta. Hainele pot transporta boli in apa si pot imbolnavi alti inotatori.

Imbracamintea poate, de asemenea, sa transfere particule de mizerie si praf in piscina, ceea ce poate elimina echilibrul chimic al apei. Produsele chimice din piscina actioneaza ca un dezinfectant si ajuta la prevenirea raspandirii bolii si la combaterea germenilor; de aceea, este important sa sari imbracat cu hainele de strada in piscina. Regulile sunt, de asemenea, necesare pentru a asigura o anumita forma de respect. Deoarece lenjeria intima nu are de obicei un snur care sa o stranga, este posibil sa cada atunci cand inoti. Lenjeria de corp poate deveni transparenta dupa ce se uda. Pe de alta parte, pe majoritatea plajelor, poti purta orice vrei, de aceea este acceptabil sa porti sutiene, boxeri, slip sau orice altceva la care te poti gandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *