Bucureşti: Expoziţie foto – „Meeting Point”, de Cosmin Bumbuţ

Categories Cultura, La ziPosted on

Bucureşti: Expoziţie foto – „Meeting Point”, de Cosmin Bumbuţ

„Meeting Point” este cea mai recentă expoziţie a fotografului Cosmin Bumbuţ, ce reuneşte  o serie de imagini surprinse în locuri şi momente diferite, dar care au în comun relaţiile dintre oameni şi obiecte, dintre locuri şi stări.

Fotografiile au subiecte variate, de la peisaje naturale sau urbane la personaje ale unor poveşti reale de viaţă, fiind misterioase, contemplative şi încărcate de simbolism sau dinamice şi narative.

„Am ales o serie de fotografii decorative, care sunt printate în ediţii limitate, la preţuri accesibile, pentru a stimula achiziţia de fotografie de artă”, spune fotograful.

Fotografiile din expoziţie sunt realizate prin procesul Digigraphie: fiecare lucrare este numerotată şi semnată de artist pe spate, embosată şi însoţită de un certificat de autenticitate care menţionează titlul, tipul hârtiei, numărul fotografiei din ediţie şi data la care a fost printată.

Cosmin Bumbuţ a fost premiat, în 2006, la International Photography Award şi  este singurul fotograf din România certificat Digigraphie.

Expoziţia cu vânzare este deschisă până pe 10 iulie, la Van Gogh Café din Bucureşti, str. Smârdan nr. 9.