Băsescu, atac la Blaga: PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal

Categories La ziPosted on

Băsescu, atac la Blaga: PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal

Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur duminică pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că partidul “nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”.

În conferinţa de presă susţinută la Covasna, Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa secretarului general al PDL, Vasile Blaga.

Întrebat dacă-şi menţine decizia de a-l suţine pe Emil Boc la şefia PDL, Traian Băsescu a spus: “Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc”.

Preşedintele s-a arătat nemulţumit că Vasile Blaga a făcut publică o întâlnire pe care a avut-o cu el şi cu Emil Boc, legat de creşterea de la 1.400 la 4.800 a numărului de delegaţi la congresul PDL.

“Din păcate, unul din candidaţi, Blaga, a ţinut să facă public că a avut o întâlnire cu preşedintele şi pe urmă încă una. Mi se pare că, fiind vorba de PDL, nivelul de exigenţă în relaţiile cu mine este puţin mai ridicat din punct de vedere comportamental, nu înţeleg ce avantaj a avut sau de ce consideră că dacă se află că a vorbit cu mine îi creează un avantaj. Nu mi-a plăcut deloc tipul acesta de speculaţie publică şi faptul că sunt folosit în campanie şi cu interpretări de schimbare de susţinere”, a declarat Traian Băsescu.