București: Valentin Ceauşescu stă într-o vilă de 250.000 de euro

Categories La ziPosted on

București: Valentin Ceauşescu stă într-o vilă de 250.000 de euro

Departe de zgomotul urban, Valentin Ceauşescu (63 de ani) s-a mutat în urmă cu aproape trei ani, din mijlocul Bucureştiului în imediata vecinătate a Capitalei, într- un complex rezidenţial situat la 10 kilometri de oraş, lîngă pădure și lac, cu aer curat, vecini puţini şi de încredere.

Construit în 2008, complexul de 17 vile în care stă Valentin Ceauşescu împreună cu Roxana, soţia lui, şi cu fata lor de 14 ani se află în imediata vecinătate a unui lac şi a unei păduri, conform libertatea.ro.

Construcţia din cărămidă dispune de etaj şi de mansardă şi are o suprafaţă locuibilă de cel puţin 250 de metri pătraţi, cinci camere, mai multe băi şi terase, dar şi o grădină de câteva sute de metri pătraţi, cu gazon, încadrată de felinare discrete.

Costul total al unei asemenea case s-a ridicat la predare la suma de 250.000 de euro, ulterior cei interesaţi optând pentru tot felul de facilităţi, cum ar fi jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii sau alte dotări moderne.

În ciuda crizei, preţul de închiriere al unei asemenea vile este astăzi pentru eventualii clienţi în jur de 3.000 de euro pe lună.