Recital de flaut şi pian la Sala Radio din Bucureşti

Categories La ziPosted on

Recital de flaut şi pian la Sala Radio din Bucureşti

Matei Ioachimescu şi Horia Maxim vor susţine un recital de flaut şi pian marţi, 25 ianuarie, la Sala Radio din Bucureşti, de la ora 19.00.

Cei doi solişti vor intepreta sonata “Undine” de Carl Reinecke, balada de Frank Martin şi două sonate de Cristian Lolea, respectiv Cesar Frank.

Matei Iochimescu este “Magister Artium” al Universităţii din Viena şi laureat al mai multor premii şi burse din România şi Austria. Din 2003, este solist al Filarmonicii George Enescu din Bucureşti, Internationale Donau Philarmonie, Salonorchester Alt Wien şi Spirit of Vienna Ensemble. Este profesor invitat al “Up Bow Summer Academy” din Viena şi al cursurilor de măiestrie din Bistriţa.

Horia Maxim este considerat a fi unul dintre cei mai buni pianişti ai generaţiei sale, abordând un repertoriu vast atât ca solist concertist – colaborator al majorităţii orchestrelor simfonice din România, cât şi în diferite ansambluri camerale.

Măiestria sa interpretativă a fost apreciată în recitalurile şi concertele susţinute în importante săli de concert din Germania, Austria, Italia, Spania, Argentina şi Japonia. Biletele se găsesc la Casa de Bilete a Sălii Radio, din strada General Berthelot nr. 60 – 64 şi prin reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro.