Se oprește apa în Corbu

Categories SocialPosted on

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de aducțiune apă din localitatea Corbu, cu diametrul de 630 mm, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, mai precis pentru racordarea la stația de pompare Rândunica, din zona Rompetrol Midia, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, joi – 23 octombrie 2014, în intervalul 00,00 – 24,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Corbu, zona Industrială Midia și unitățile militare din zonă.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare si extindere retea apa si extindere retea de canalizare si 2 statii de pompare noi ape uzate – comuna Corbu”, în valoare de 14,5 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 4,13 milioane lei. În cadrul acestui proiect, conducta de aducțiune a fost reabilitată pe o lungime de peste 4 km, ce avea o vcehime de peste 40 ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimnetare cu apă și canalizare din Corbu pe o lungime de aproape 16 km.