Cătălin Voicu, la închisoare: “Te rog, pune-mi mai multă costiţă în fasole. Mi-e foame!”

Categories La ziPosted on

Cătălin Voicu, la închisoare: “Te rog, pune-mi mai multă costiţă în fasole. Mi-e foame!”

“Gazeta Sporturilor” a realizat recent un reportaj în Penitenciarul de maximă securitate Rahova, pentru a evidenția importanţa mişcării fizice pentru deţinuţi. În timp ce se aflau acolo, reporterii GSP l-au recunoscut pe senatorul PSD Cătălin Voicu, aflat în arest preventiv, relevă Antena 3.

“Pe Secţia a şasea atmosfera e sumbră. La ora mesei, surprindem un moment neaşteptat. În drum spre sala de forţă, acolo unde trebuia să facem poze, am recunoscut un personaj celebru al închisorii Rahova. Prin vizierul deschis al uneia dintre uşile de fier am zărit figura rotundă, cu mustaţa bine întreţinută, a fostului senator Voicu”, povestesc reporterii GSP.

“Cu un fes negru tras pe cap şi cu o voce mieroasă i-a cerut celui care împărţea fasole la marmidă ceva mai multă costiţă: <Te rog frumos, pune-mi şi mie mai multă costiţă afumată în castron. Mi-e foame!>”, continuă reporterii.

Senatorul Cătălin Voicu este arestat prevenitv din 30 martie 2010, fiind acuzat de trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie.

Politicianul de la PSD este singurul arestat într-un dosar de corupţie în care mai sunt cercetaţi judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic, care au interdicţie de a părăsi ţara.