Cel mai mare DJ din Istanbul mixează în Mamaia

Categories Timpul LiberPosted on

Club CRUSH face primul pas pentru a aduce promova stațiunea Mamaia în străinătate, dar și pentru a atrage vizitatori străini pe litoralul românesc. Odată cu deschiderea liniei aeriene Constanța-Istanbul, stațiunile românești ar putea deveni o destinație tradițională de vacanță pentru turiștii din Turcia.
În acest sens, Club CRUSH aduce, în premieră, în Mamaia pe cel mai mare DJ din Istanbul: DJ MURAT UYAR . Acesta este recunoscut pe plan internațional pentru proiectele individuale, dar și pentru colaborarea de succes cu TARKAN.
Alături de DJ MURAT UYAR, în clubul CRUSH va fi și ZENYP DIZDAR, una dintre cele mai cunscute artiste din Turcia.

“Evenimentul are ca scop și atragerea în stațiunea Mamaia a turiștilor din Turcia, mai ales în contextul în care s-a deschis linia aeriană directă pe ruta Istanbul-Constanța. Cred că potențialul acestei piețe trebuie exploatat, iar Mamaia poate fi locația ideală pentru o vacanță reușită pentru vizitatorii turci. În această vara, vom organiza mai multe evenimente cu parteneri din străinătate cu scopul de a atrage cât mai mulți turiști în Mamaia. Sperăm ca prin aceste acțiuni să le demonstrăm și turiștilor români că la malul mării există atât servicii de calitate dar și modalități de a-și petrece timpul liber la fel ca în stațiunile din străinătate. Credem că acest week-end va fi unul …incendiar”, susține Micu George , managerul CRUSH.

Evenimentul va avea loc, vineri, 28 iunie.