“Workshop”, la CCINA: Este INSOLVENŢA o soluţie macroeconomică eficientă?

Categories EconomicPosted on

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, prin Centrul “Enterprise Europe Network” – Constanţa, în colaborare cu Casa de Insolvenţă “Transilvania” şi cu sprijinul Ligii Consilierilor Juridici din judeţul Constanţa, a organizat astăzi, 26 iunie, “workshop”-ul ”Prevenţia insolvenţei şi metode de restructurare, în şi în afara insolvenţei”.

Aplicată CORECT (!), insolvenţa poate contribui, pe termen lung, la redresarea economică

Evenimentul şi-a fixat ca obiectiv să contribuie la creşterea gradului de înţelegere a fenomenului „insolvenţei”, în rândul managerilor şi al antreprenorilor, să explice modalităţile în care companiile se pot redresa şi însănătoşi, accesând procedura insolvenţei, sau în afara ei. Aplicată corect, insolvenţa contribuie, pe termen lung, la reechilibrarea „business”-urilor şi la redresarea economică.

„Workshop”-ul a fost susţinut de specialiştii Casei de Insolvenţă „Transilvania”, Rudolf Vizental şi Vasile Godâncă-Herlea, ambii ocupând poziţii de „managing partner”, în cadrul CITR.
Workshop-ul face parte din programul de educare şi informare a mediului de business român privind restructurările, în şi în afara insolvenţei, o iniţiativă a Casei de Insolvenţă „Transilvania”.
Au participat manageri şi reprezentanţii departamentelor juridice ai mediului de afaceri, din judeţul Constanţa.