Cernavodă: Crimele misterioase îi ţin ca pe jar pe localnici

Categories La ziPosted on

Cernavodă: Crimele misterioase îi ţin ca pe jar pe localnici

După ce o tânără s-a aruncat marţi în Dunăre, ambii ei părinţi au fost găsiţi morţi în casă, ceea ce ridică multe semne de întrebare asupra cazului, relatează Realitatea TV.

Părinţii femeii, Elena şi Petre Garoafă, au fost găsiţi înjunghiaţi în locuinţa lor, mama ascunsă într-un şifonier, iar tatăl, sub un pat. Astăzi se aşteaptă rezultatele autopsiei Gabrielei Mitu (23 de ani), care vor lămuri dacă a fost vorba despre o sinucidere sau un omor prin înecare.

Trupul soţului său, Bogdan Mitu (29 de ani) care s-a aruncat în apă împreună cu ea, nu a fost încă găsit.

“Când ne-am întors de la cumpărături, de la market, cu cele necesare pentru înmormântarea fiicei lor, o doamnă cu sacoşele că le-am luat dintr-o cameră şi le-am dus în alta, a dat la o parte un preş, în care era urme de sânge proaspăt. Am început să căutăm prin beci, prin pod, în toate incintele care erau şi când am deschis şifonierul am dat peste cadavru”, a declarat unul dintre martori.

Poliţiştii au verificat toată casa, iar la aproape 10 ore după ce au găsit-o moartă pe femeie, au descoperit şi trupul neînsufleţit al bărbatului în beci.

“Sunt urme de violenţă, de aceea, aşa cum v-am spus, discutăm de un dublu asasinat. Avem un cerc mare de bănuiţi, la ora asta încercăm să eliminăm din ipoteze”, a declarat comisarul – şef Emilian Niculae, şeful Poliţiei Cernavodă.

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. George Vasiliuc, în vârstă de 14 ani, este singurul martor al tragediei şi a fost dus marţi-noapte la un centru de plasament din Constanţa. Autorităţile se tem că George ar putea fi următoarea victimă a criminalului în serie care a măcelărit cei trei membri ai familiei Garoafă la care  băiatul se afla în plasament.