Ucigaşul handbalistului Cozma dezvăluie motivul crimei: “S-a uitat urât”

Categories La ziPosted on

Ucigaşul handbalistului Cozma dezvăluie motivul crimei: “S-a uitat urât”

Marţi, la ultimul termen de judecată din procesul uciderii fostului handbalist român Marian Cozma în 2009, într-un club de noapte din Veszprem, Ungaria, instanţa a analizat cu atenţie imaginile surprinse de camerele de supraveghere din local. Astfel, s-a stabilit că primul care l-a atacat pe Marian Cozma a fost Rafael Şandor, urmat în ordine de Victor Nemeth, Ivan Stojka şi Pal Gabor.

Raffael Şandor, cel acuzat de uciderea fostului handbalist român, a oferit un motiv cel puţin şocant pentru altercaţie. “Cozma s-a uitat urât!”, a spus Şandor.

Acelaşi lucru l-a susţinut şi Nemeth Gyozo, cel de la care a început cearta cu Marian Cozma, după ce cei doi s-au ciocnit în timp ce dansau.

Deşi e acuzat că i-a aplicat lui Marian Cozma lovitura care i-a cauzat moartea, fapt confirmat şi de imagini, Rafael Şandor susţine că a intervenit doar pentru a-i despărţi pe Nemeth şi Cozma.

Pal Gabor a recunoscut că l-a lovit cu un scaun pe Cozma, dar nu şi-a motivat gestul.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, la 8 februarie 2009, în clubul Patriota, din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesic, grav răniţi şi ei. Handbalistul român în varstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă.