Cernavodă: Principalul suspect de crime este prietenul soţului femeii care s-a înecat

Categories La ziPosted on

Cernavodă: Principalul suspect de crime este prietenul soţului femeii care s-a înecat

Principalul suspect pentru crimele care au avut loc în urmă cu câteva zile la Cernavodă este cel mai bun prieten al soţului Gabrielei Mitu, femeia care a murit înecată în Dunăre, relatează Realitatea TV.

Aceasta este concluzia poliţiştilor, în urma investigaţiilor realizate până în prezent.
Suspectul este Gheorghe Deli-Iorga care a recunoscut că i-a ucis pe părinţii Gabrielei, Petre şi Elena Garoafă. Bogdan Mitu, soţul Gabrielei, e şi el suspectat că şi-a ucis nevasta, după care a dispărut.

Se pare că Gheorghe Deli-Iorga a mers la soţii Garoafă pentru a sta de vorbă cu ei, după ce fata lor, Gabriela Mitu, se certase cu soţul său.

În prezent, poliţiştii şi procurorii se află la locul crimei, alături de Gheorghe Deli-Iorga, pentru reconstituirea faptei. Potrivit primelor concluzii, se pare că bătrânul a fost ucis primul. Ulterior, bărbatul a intrat în casă şi a ucis-o şi pe femeie.

“Există o persoană care a recunoscut săvârsirea faptei. Verificăm dacă cele relatate se confirmă sau nu. Se încearcă administrarea altor probe. În momentul de faţă se verifică recunoaşterea lui. A fost verificată activitatea mai multor suspecţi şi s-a constatat că respectiva persoană lipsise de la muncă câteva ore. În următoarele ore vom avea un verdict”, a declarat Valentin Ştefan, prim-procuror la Parchetul Constanţa.

Gabriela Mitu a murit luni, după ce s-a înecat în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit imediat. Soţul acesteia, Bogdan Mitu, a dispărut şi el în apele Dunării, însă nu a fost găsit. Poliţiştii au crezut iniţial că este vorba despre o sinucidere, însă fratele victimei a declarat că Bogdan Mitu a înecat-o pe tânără şi apoi s-a sinucis. În prezent, acesta este dat în urmărire generală.

La o zi după decesul fetei, părinţii acesteia au fost găsiţi morţi, la domiciului lor din Cernavodă. Corpul mamei a fost găsit într-un şifonier, iar tatăl, Petre Garoafă, a fost descoperit sub un pat din beci.