Va exista o continuare a filmului „Mean Girls”?

Categories MondenPosted on

La aproape 20 de ani de la premiera lui Mean Girls , trei membri ai distributiei originale au fost vazuti lucrand la un proiect secret impreuna – si erau imbracati in roz! Amanda Seyfried , Lacey Chabert si Lindsay Lohan au fost fotografiate la inceputul lunii octombrie pe platourile de filmare ale proiectului lor, asa ca fanii mor de nerabdare sa stie daca un nou film Mean Girls este in dezvoltare.

Continuati sa cititi pentru a afla daca o continuare a Mean Girls cu distributia originala este in lucru!

Fac ei un nou film „Mean Girls”?

Amanda si Lacey au fost fotografiate ambele purtand haine roz, potrivit fotografiilor publicate de PEOPLE pe 6 octombrie. Actrita Mamma Mia a fost vazuta intrand intr-o rulota in timp ce purta o geanta mare de tote neagra, purtand o rochie roz moale. Cat despre Lacey, vedeta Ghosts of Girlfriends Past a fost vazuta intr-o rochie similara, cu o haina roz deschis. Lindsay, totusi, era imbracata in negru pentru ziua respectiva.

Singura care lipsea de la reuniunea The Plastics a fost regina albina Rachel McAdams . Cu toate acestea, se parea ca cele trei actrite se distrau de minune impreuna, deoarece Lacey a fost vazuta conducand o decapotabila argintie care amintea de scena „Intra, ratat, mergem la cumparaturi”.

Dar adevarata ciresa de deasupra a fost recuzita pe care Lindsay a purtat-o ​​pe platoul de filmare – o husa mica pe care scria „Membrul Plastics Club EST. 2004. Miercurea purtam roz.”

In ciuda modului in care ar putea arata imaginile, presa a raportat ca Lacey, Lindsay si Amanda filmau pe un teren de fotbal din Los Angeles. Dupa cum se dovedeste, actritele filmau o reclama pentru cumparaturi Walmart Black Friday, care a aparut pe 1 noiembrie.

Cu toate acestea, intreaga distributie a OG si-a exprimat public entuziasmul pentru o continuare a Mean Girls . In timp ce vorbea cu David Spade in 2020, Lindsay a remarcat: „Cred ca m-am agatat de [ Mean Girls ] pentru o idee foarte lunga. Am vrut sa revin cu un Mean Girls 2 cu aceeasi distributie, sa lucrez din nou cu Tina [ Fey ] si cu toata echipa si [regizorul] Mark Waters , dar asta este totul in mainile lor, intr-adevar.”

Intr-un interviu separat in acel an, Rachel a spus: „Ar fi distractiv sa o interpretezi pe Regina George mai tarziu in viata ei si sa vezi unde a dus-o viata!”

Doi ani mai tarziu, Lindsay si Amanda au confirmat ca, la acea vreme, nu exista in productie o continuare a Mean Girls care sa corespunda preferintelor lor. In timp ce discuta subiectul impreuna cu revista Interview , Amanda a spus: „As ucide doar pentru a face o saptamana, toti jucandu-ne propriile roluri in Mean Girls pe Broadway. Pentru ca Mean Girls 2 nu se va intampla niciodata, nu-i asa?

Ca raspuns, Lindsay a recunoscut: „Nu stiu. Am auzit ceva despre un film muzical si am spus: „Oh, nu”. Nu putem face asta. Trebuie sa fie acelasi ton.”

Cate proiecte „Mean Girls” au fost realizate?

Dupa succesul atemporalului clasic pentru adolescenti, Freeform si-a lansat filmul pentru televiziune Mean Girls 2, cu o distributie complet diferita, in afara de aparitia directorului lui Tim Meadows , Duvall.

Filmul din 2004 a fost apoi adaptat intr-o productie teatrala muzicala cu acelasi nume, care s-a deschis pe Broadway in 2018. In 2020, un film muzical a fost anuntat ca va fi in dezvoltare.

Pe langa adaptarile pentru ecran si scena, Mean Girls au lasat in urma si o mostenire. Ariana Grande chiar a reinviat temele si personajele din videoclipul ei „Thank U, Next”, in care a fost imbracata in personajul lui Rachel, Regina George.