Cine este Peregrine Pearson, aristocratul britanic cu care Sophie Turner a fost vazut sarutandu-se?

Categories MondenPosted on

Se pare ca Sophie Turner a trecut mai departe pe fondul divortului ei de Joe Jonas si a fost vazuta sarutand un aristocrat britanic elegant, pe nume oarecum amuzant, Peregrine Pearson, in timp ce se relaxa la Paris. Fotografiile cu Peregrine si Sophie sarutandu-se in afara garii Gare du Nord au fost publicate dupa care un martor ocular a spus asta :

„Au sosit impreuna la locatia de preluare a soferului din afara garii. Parea ca amandoi ar fi venit cu Eurostar de la Londra. Au stat acolo cateva minute si au stat de vorba si au ras mult. Apoi si-a luat palaria. a plecat si s-a aplecat sa-i dea un sarut mare. Dupa sarut s-au despartit.”

Evident, noi, oamenii, trebuie sa ne educam urgent despre toate lucrurile Peregrine. Si sunt multe de invatat! Totusi, inainte de a incepe: daca numele acestui barbat va aminteste vag de fantomele victoriane bantuite, atunci probabil ca va ganditi doar la seria de carti Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children . Nu are legatura.

Peregrine este destinat sa fie viconte

Ca ceva direct din Bridgerton , Peregrine este mostenitorul celui de-al 4-lea viconte Cowdray. Inseamna ca tatal sau este actualul viconte Cowdray (nume real: Michael Orlando Weetman Pearson), un proprietar de teren de lux din West Sussex care are o proprietate uriasa care gazduieste clubul de polo Cowdray Park. Vicontele Cowdray se intampla sa fie, de asemenea, un actionar major al companiei familiei sale omonime si a produs intamplator filmul Rolling Stones Sympathy for the Devil.

Are niste legaturi regale

Bunica lui Peregrine, Lady Anne Pamela, a fost verisoara primara a Printesei Alice, ducesa de Gloucester. Printesa Alice, intre timp, a fost casatorita cu Printul Henry (fiul Regelui George V si al Reginei Maria). Iata-o pe Printesa Alice care se raceste langa Printesa Diana:

Familia lui valoreaza 224 de milioane de lire sterline

O companie de familie uriasa si tone de teren genereaza un sold destul de important pentru contul bancar. Si vorbind despre pamantul familiei, iata-l pe printul Charles de atunci fara camasa la clubul de polo Cowdray. Cu placere!

Lucreaza ca dezvoltator imobiliar

Peregrine a co-fondat Weetman, o „companie de investitii si dezvoltare imobiliara care opereaza in sud-estul Angliei”.

„Anterior cu Cowdray Estate, cu care pastreaza o afiliere puternica, sa concentrat asupra chestiunilor legate de chiriasi si proprietar, precum si mai multe oportunitati de planificare strategica, inclusiv livrarea a 60 de case noi in inima proprietatii. Si-a inceput cariera lucrand ca un asistent manager de santier pentru Cordles, un antreprenor din Londra.”

Obisnuia sa se intalneasca cu o printesa

Fiica lui Peregrine si a Regelui Charles, Printesa Maria-Olympia a Greciei si Danemarcei, a inceput sa se intalneasca in 2020. S-au despartit in septembrie trecut, ceea ce inseamna ca atat Peregrine, cat si Sophie Turner ies din relatii pe termen lung.

Are o tona de frati

„Kay, asa ca tatal lui Peregrine, vicontele Cowdray, a avut un fiu pe nume Sebastian cu iubita lui in 1970 (care nu este un mostenitor oficial din cauza intregii chestii „in afara casatoriei”). Apoi, vicontele Cowdray si a doua lui sotie, Marina Rose Cordle, au avut cinci copii – trei fiice pe nume Eliza, Emily si Catrina, urmate de doi fii: Peregrine (care s-a nascut in 1994 si este mostenitorul oficial) si fratele sau. Montague.

De asemenea, fapt distractiv cand suntem aici: Eliza a fost casatorita cu Ned RocknRoll (care acum este casatorita cu Kate Winslet).

Si, in cele din urma, Sophie pare sa-l urmareasca pe Instagram