Sting cumpara un alt apartament din New York, proiectat de Robert AM Stern – Pentru 65,7 milioane de dolari

Categories MondenPosted on

Sting cumpara un alt apartament din New York, proiectat de Robert AM Stern – Pentru 65,7 milioane de dolari

Achizitia vine la un an dupa vanzarea unei case de 50 de milioane de dolari, proiectata de asemenea de starchitect, putin mai departe in centrul orasului

Muzicianul britanic Sting tocmai a platit 65,7 milioane de dolari pentru un penthouse la 220 Central Park South, cladirea Billionaire’s Row din New York, unde finantatorul de garda Ken Griffin a inchis o unitate la inceputul acestui an pentru un record de 238 de milioane de dolari, conform inregistrarilor imobiliare.

Noua cladire, proiectata de Robert AM Stern Architects si dezvoltata de Vornado Realty Trust, are doar 116 unitati. Se vand intre 13 si 39 de milioane de dolari, conform inregistrarilor imobiliare.

Sting a cumparat penthouse-ul pe numele sau real, Gordon M. Sumner, inchizandu-l pe 16 iulie, conform inregistrarilor proprietatii. In 2018, si-a vandut duplexul la 15 Central Park West, o alta cladire Robert AM Stern Architects, pentru 50 de milioane de dolari, conform inregistrarilor proprietatii si rapoartelor publicate.

Imbracat in calcar din Alabama Silver Shadow, cladirea clasica semnata de domnul Stern in stilul pre-razboi are o vila cu 18 etaje si un turn cu 79 de etaje.

Dezvoltarea, care are vederi extinse asupra Central Park, are un teren cu motor in afara strazii umbrit de copaci maturi, sali de mese private si spatii de divertisment, un club atletic si un centru spa.

Sting, care are 67 de ani, a fost compozitorul principal, cantaret si basist pentru trupa new wave rock, Police, inainte de a incepe o cariera solo in 1985. Castigatorul a 17 Grammy, a vandut peste 100 de milioane de discuri. Single-ul sau „Every Breath You Take” a castigat un premiu BMI pentru ca a fost cea mai redata melodie din istoria radioului.

Pentru munca sa cu politia, Sting a fost introdus in Rock & Roll Hall of Fame. De asemenea, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame pentru inregistrari si un CBE de la regina britanica Elisabeta a II-a pentru nenumaratele sale contributii la muzica.

In 1992, s-a casatorit cu actrita engleza Trudie Styler; au patru copii.

Pe langa 15 Central Park West, domnul Stern, fostul decan al Scolii de Arhitectura Yale, a proiectat o serie de cladiri iconice. Acestea includ doua colegii rezidentiale de la Universitatea Yale si Muzeul Revolutiei Americane din Philadelphia si zgarie-noriul de birouri Comcast Center, a doua cea mai inalta cladire din Orasul iubirii fratilor.

Un e-mail catre reprezentantul lui Sting care solicita comentarii nu a primit imediat raspuns.

Un purtator de cuvant al Vornado Realty Trust a spus ca „nu avem niciun comentariu cu privire la aceasta chestiune”.

Vanzarea a fost raportata pentru prima data de The Real Deal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *