Tineretul PMP Năvodari a dăruit cadouri, de Moş Nicolae, unor copii din familii nevoiaşe

Categories PoliticaPosted on

Astăzi, 6 Decembrie, organizaţia de tineret din Năvodari a Partidului Mișcarea Populară a oferit cadouri unor copii cuminţi din Năvodari, copii ce trăiesc în condiţii precare, dar au rezultate foarte bune la şcoală. Micuţii au primit, de Moș Nicolae, dulciuri, fructe, jucării, rechizite, căciuliţe și mănuşi.

La acţiune, alături de Tineretul Mişcării Populare din Năvodari a participat şi Daniel Turcu, vicepreședinte al partidului la nivel judeţean. Daniel Turcu a declarat: „Azi, nu suntem un partid poiltic, Azi suntem ajutoarele lui Moș Nicolae.”
Președintele organizaţiei de tineret a PMP Năvodari, Costel-Aurelian Dumitraşcu, se declară foarte mulţumit de acţiune: „Impresionat de situaţia in care se află acesti copii, m-am gândit că ar fi frumos să ajungă şi la ei, anul acesta, Moș Nicolae. Am cerut sprijinul tuturor colegilor din organizaţia de tineret a PMP Năvodari şi fiecare membru a contribuit cu jucării şi dulciuri. Sunt mulţumit că, astăzi, am reuşit să facem opt copii să zâmbească.”