Declaratiile fostei logodnice a lui Matthew Perry dupa moartea acestuia

Categories MondenPosted on

Fosta logodnica a lui Matthew Perry i-a scris un omagiu regretatului actor, reflectand asupra „stralucirii” sale de comedie si asupra „impactului profund” pe care l-a avut asupra ei. Molly Hurwitz, un manager literar, s-a logodit cu Perry in noiembrie 2020, dupa ce perechea s-a intalnit timp de aproximativ doi ani. In iunie 2021, Perry a anuntat ca cuplul a luat drumuri separate.

„Uneori lucrurile pur si simplu nu merg si acesta este unul dintre ele”, a spus actorul la acea vreme.

In urma mortii lui Perry la 54 de ani, Hurwitz a distribuit pe Instagram o fotografie cu actorul privind pe un canal Rideau inghetat din Ottawa. Perry a trait o perioada in Ottawa in timpul copilariei sale, impreuna cu mama sa canadiana Suzanne Perry, care a lucrat ca secretar de presa pentru premierul de atunci Pierre Trudeau.

„I-ar placea ca lumea vorbeste despre cat de talentat a fost”, si-a inceput Hurwitz postarea. „Si chiar era foarte talentat.”

Hurwitz si-a amintit cum ea si Perry au revizionat Friends  in perioada premergatoare reuniunii speciale a emisiunii care a fost difuzata in 2021. Perry a castigat un Emmy in 2002 pentru munca sa ca Chandler Bing in serial.

„Pe masura ce se apropia reuniunea Friends, am revizionat spectacolul impreuna. ‘F–k, am fost atat de bun!!!… Vezi ce am facut acolo???’ Am derulat inapoi si am studiat scene. Respectul si aprecierea noastra fata de umor este ceva care ne-a conectat”, a scris Hurwitz. „A fi cu el in timp ce si-a redescoperit stralucirea a fost magic.”

Dar, ca toate relatiile, nu totul a fost perfect.

„Evident ca l-am cunoscut si pe acel om intr-un mod foarte diferit”, a spus Hurwitz. „Desi l-am iubit mai profund decat puteam sa inteleg, el a fost complicat si a provocat o durere asa cum nu am stiut niciodata.”

„Nimeni in viata mea de adult nu a avut un impact mai profund asupra mea decat Matthew Langford Perry”, a continuat ea. „Am o recunostinta extraordinara pentru asta, pentru tot ce am invatat din relatia noastra.”

Hurwitz a mentionat-o si pe Al-Anon in postarea sa, numind-o „o resursa nepretuita pentru cei care iubesc pe cineva care se lupta cu aceasta boala distructiva”.

Perry a vorbit despre luptele sale cu dependenta de alcool si droguri in memoriile sale din 2022 Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing . El a declarat pentru New York Times ca spera ca cartea ii incurajeaza pe oamenii care se lupta cu dependenta sa caute ajutor.

„Exista ajutor acolo”, a spus el in momentul publicarii cartii. „Daca nu as primi ajutor, nu as fi stat aici.”

„Matty, ma simt usurat ca esti in pace”, a incheiat Hurwitz postarea ei.

Recent, colegii de distributie ai lui Perry din platoul Friends  si-au rupt tacerea cu privire la moartea actorului.

„Suntem cu totii atat de devastati de pierderea lui Matthew”, a spus declaratia semnata de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc si David Schwimmer. „Am fost mai mult decat doar colegi de distributie. Suntem o familie.”

„Sunt atat de multe de spus, dar acum ne vom lua un moment pentru a ne intrista si a procesa aceasta pierdere insondabila.”

Distributia „Friends” a impartasit o declaratie despre moartea lui Matthew Perry: „Suntem o familie”