Acestea sunt cele 10 actrite cele mai bine platite din lume, potrivit „Forbes”

Categories MondenPosted on

Forbes a lansat lista celor mai bine platite actrite din lume 2020. Desi au existat numeroase nume repetate, Sofia Vergara a castigat locul. Potrivit Forbes, cele zece actrite cele mai bine platite au castigat suma totala de 254 milioane de dolari in cele 12 luni care au precedat luna iunie. Desi numarul a scazut cu 20% fata de anul trecut.

Toate cifrele sunt inainte de impozitare; onorariile pentru agenti, manageri si avocati (in general 10%, 15% si respectiv 5%) nu sunt deduse.

Iata primele 10 actrite cele mai bine platite din lume.

Vergara – care este in prezent judecator la America’s Got Talent – a castigat 43 de milioane de dolari in ultimele 12 luni in salariu si avize. A trecut de locul doi anul trecut.

Actrita nascuta in Columbia, in varsta de 48 de ani, a castigat 500.000 de dolari pe episod pentru ultimul sezon al familiei moderne castigatoare a premiilor Emmy , care s-a incheiat la inceputul acestui an.

Forbes a estimat ca va castiga „cel putin 10 milioane de dolari in fiecare sezon” pentru AGT , una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune de realitate din Statele Unite.

Pandemia de coronavirus a paralizat Hollywoodul, fortand echipajele sa opreasca productia si sa inchida cinematografele, asa ca multe filme cu buget mare au fost amanate.

Multe vedete de film castiga bani castigand o parte din profituri – adica daca filmele nu sunt lansate in cinematografe, venitul lor scade.

Cu toate acestea, castigatoarea Oscarului, Angelina Jolie, a ocupat locul al doilea pe lista Forbes, cu 35 de milioane de dolari.

Dar actritele care isi castiga majoritatea banilor din televiziune si / sau servicii de streaming au constituit cea mai mare parte a listei.

Wonder Woman stele Gal Gadot a intrat in a treia la 31 de milioane $, dar ea a facut o bucata de bani ei din film Netflix Red Notice .

Plumbul lui Grey’s Anatomy , Ellen Pompeo, a fost al optulea la 19 milioane de dolari, iar steaua The Handmaid’s Tale , Elisabeth Moss, a ajuns pe locul noua la 16 milioane de dolari.

O alta castigatoare a premiului Oscar, Viola Davis, si-a facut prima aparitie in top 10.

Cum sa obtineti nepedepsit actrita – care va juca in curand in adaptarea piesei August Wilson

Netflix Black Bottom Ma Rainey lui – a venit in al 10 – lea , la 15,5 mil $.

Chiar si venerabila Meryl Streep (locul cinci) a obtinut cea mai mare parte a veniturilor sale in ultimul an, fie din filme pentru servicii de streaming, fie din roluri de televiziune.

In total, primele 10 actrite platite din lume in 2020 au castigat 254 milioane de dolari in cele 12 luni care au precedat luna iunie, a spus Forbes . Aceasta a scazut cu 20% fata de anul trecut.

Primii 10 actori cei mai bine platiti au facut aproape dublu – aproape 550 de milioane de dolari – in aceeasi perioada. Lista lunii trecute pentru barbati a fost completata de Dwayne „The Rock” Johnson la 87,5 milioane de dolari.

Streamingul a fost un factor major in determinarea primelor zece din acest an, majoritatea actritelor semnand acorduri profitabile cu HBO Max, Netflix si Hulu. Doar doi pe lista, Jolie si Emily Blunt (care este al saselea) au clasat primii zece in acest an fara asistenta unei tranzactii importante de streaming sau a unei serii de televiziune.

Iata primele 10 actrite cele mai bine platite din 2020:

  1. Sofia Vergara: 43 milioane dolari
  2. Angelina Jolie: 35,5 milioane de dolari
  3. Gal Gadot: 31,5 milioane de dolari
  4. Melissa McCarthy: 25 de milioane de dolari
  5. Meryl Streep: 25 milioane dolari
  6. Emily Blunt: 22,5 milioane de dolari
  7. Nicole Kidman: 22 de milioane de dolari
  8. Ellen Pompeo: 19 milioane de dolari
  9. Elisabeth Moss: 16 milioane de dolari
  10. Viola Davis 15,5 milioane dolari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *