Motivul pentru care creatorul „Friends” era „ingrijorata” de Matthew Perry la reuniunea distributiei „Friends”

Categories MondenPosted on

Creatorii filmului „Friends” vorbesc despre moartea lui Matthew Perry. Marta Kauffman spune ca a vorbit cu Perry cu doua saptamani inainte de a se intampla nefericitul eveniment si au avut o discutie incantatoare. „A fost minunat. El a fost fericit si stapan”, i-a spus ea intr-un interviu. „Nu parea impovarat de nimic. Era intr-un loc foarte bun, motiv pentru care pare atat de nedrept.”

Moartea lui Perry la varsta de 54 de ani i-a uimit pe fani si pe cei din comunitatea de la Hollywood care deplang pierderea lui. Au aparut rapoarte ca Perry se simtea bine in momentul mortii sale, chiar si jucand pickleball cu cateva ore inainte de a muri. Asta doar a amplificat cat de uluit se simtea Kauffman.

„Am fost in stare de soc total”, a spus ea. „Primul meu impuls a fost sa-i scriu, sincer. Si apoi tristete profunda. Este greu de inteles. Stii, intr-un minut e aici si fericit, si apoi puf. Si sa faci bine in lume. Chiar fac bine in lume.”

Perry spusese ca atunci cand va muri oamenii vor fi socati de vesti, dar nu surprinsi. Crane a spus ca este de acord cu acest sentiment.

„As spune ca este probabil adevarat”, a spus el. „Avand in vedere calatoria in care a fost, si toti eram constienti de asta, a existat intotdeauna o parte care se pregatea pentru asa ceva. Dar este inca greu de crezut pentru ca a fost un fel de persoana atat de vie incat este greu de crezut ca nu este aici.”

Perry a fost foarte sincer cu privire la luptele sale de dependenta in memoriile sale din 2022, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, scriind despre cum a mers la dezintoxicare de mai multe ori, a cheltuit milioane de dolari incercand sa se curete si a suferit operatii din cauza dependentei sale. Kauffman a spus ca cei apropiati ii cunosteau necazurile. Ea a mai spus ca era ingrijorata pentru el cand a luat parte la reuniunea „Friends” din 2021.

„Da, eram ingrijorat pentru el. Stiind ca a trecut prin tot ceea ce a trecut si de fiecare data cand a fost operat, ii da opioide pentru durere, iar ciclul incepe din nou”, a spus ea. „Deci, da, eram ingrijorat de ce punct al ciclului era el in acel moment.”

Distributia „Friends” a lansat o declaratie prin care reactioneaza la moartea lui Perry.

„Suntem atat de devastati de pierderea lui Matei”, au spus ei. „Suntem mai mult decat doar colegi de distributie, suntem o familie. Sunt atat de multe de spus, dar acum ne vom lua un moment pentru a ne intrista si a procesa aceasta pierdere insondabila.”

Crane este de acord cu ideea ca distributia si creatorii „Friends” erau intr-adevar o familie.

— Oh, absolut, spuse el. „Si adunati sase actori impreuna intr-un spectacol, nu stiti care va fi chimia dintre ei ca oameni, ca actori.

„Si din prima zi, cei sase, absolut, se putea spune ca vor fi o familie. Si toti am fost. Si in 10 ani treci prin multe. Exista o calatorie pe ecran si in afara ecranului. Si cred ca atunci cand vorbim despre Matthew, eram cu totii foarte constienti ca prioritatea noastra era sa-l sustinem.”

Kauffman a spus ca a simtit ca Perry era intr-un loc bun cand au vorbit ultima oara.

„Da. M-am simtit asa. Am facut. Parea mai bun decat vazusem eu de ceva vreme. Am fost atat de incantat sa vad asta. Era emotional intr-un loc bun. Arata bine. S-a lasat de fumat”, a spus ea, observand ca era treaz la acel moment.

Kauffman a spus ca se descurca bine si a descoperit ca luptele sale au oferit ceva in viata lui care ii da sens.

„A invatat lucruri de-a lungul timpului si ceea ce a invatat mai mult decat orice este ca vrea sa ajute alti dependenti. Si i-a dat un scop”, a spus ea.

Intr-unul dintre ultimele sale interviuri, Perry a spus ca nu vrea ca „Prietenii” sa fie primul lucru pe care oamenii si-l amintesc despre el si ca ar prefera sa fie amintit ca pe cineva care i-a ajutat pe altii sa se ocupe de tipurile de probleme pe care le-a facut.

„Asta nu ma surprinde ca, oricat de important a fost si continua sa fie spectacolul, cred ca acesta a devenit absolut scopul lui, motivul sau de a fi”, a spus Crane.

Kauffman spune ca moartea lui Perry a fost zdrobitoare pentru ea si pentru toti oamenii cu care a putut sa se conecteze in viata lui.

„Mi-am pierdut un prieten, in mai multe feluri. Si ceea ce este uimitor este revarsarea fanilor care si-au pierdut si un prieten de-al lor. Si sper ca oriunde s-ar afla, el o simte”, a spus ea.