De ce să îți planifici nunta în sezonul rece?

Categories LifestylePosted on

Organizarea unei nunți de iarnă ajunge rapid din urmă preferințele de vară în ceea ce privește cel mai popular moment pentru a spune „Da”.

Nopțile ar putea fi mai întunecate, dar stelele și decorațiunile sunt mai strălucitoare, atmosfera mai veselă și toată ziua este plină de romantism. Ca să nu mai vorbim că multe date calendaristice pentru nuntă vor fi mult mai ieftine!

Situația actuală ridică multe dificultăți în planificarea unei nunți, având în vedere că evenimentele din sezonul primăvară-toamnă vor suporta anumite restricții. Pentru a veni în ajutorul tău, echipa Metropolitan Club&Events îți propune o nouă abordare pe piața nunților din România.

Locație și decor

Nunțile de iarnă trebuie să fie cozy, deci încearcă să găsești o locație intimă, pe care să o animi cu luminițe și diferite decorațiuni cu aspect rustic. O cabană poate fi locul perfect pentru o nuntă mică. Din moment ce nu e coadă în multe locuri precum saloane de evenimente, restaurante, biserici sau locuri pentru sesiuni foto, poţi să alegi ce-ţi place cel mai mult. Sala perfectă la care ai visat mereu pentru nunta ta ar putea fi disponibilă și astfel nu vei avea bătăi de cap.

Pentru decor poți folosi lumânări, conuri și crenguțe de brad pe care le poți agăța de sau pune de-alungul meselor. Joacă-te cu o paletă de culori cât mai naturală, în care maroul și verdele închis predomină. Cu siguranță, te vei face remarcată, iar invitații vor rămâne surprinși de stilul special al buchetul tău de mireasă și rafinamentul butonierei mirelui.

De asemenea, încearcă să adaptezi decorul la locația și anotimpul ales. Acest lucru te poate ajuta să și economisești – poți culege chiar tu conurile de brad sau crenguțele de brad.

Rochia de mireasă

Rochia de mireasă pentru o nuntă de iarnă trebuie să fie într-adevăr specială. Rochiile cu mâneci, diafane sunt cele mai populare la acest tip de nunți. De asemenea poți complimenta ținuta cu o haină sau un palton. Ținutele mirilor și peisajul de iarnă vor crea pozele perfecte.

Nimic nu este mai festiv decât domnișoarele de onoare în sclipici. Rochiile cu paiete sau cu sclipici sunt întotdeauna ușor de găsit în timpul iernii, plus că arată minunat în fotografii.

Mai puțin stres

Dacă plănuiești o nuntă formală, poți să pariezi că vei auzi mult mai puține plângeri de la oaspeții tăi în legătură cu ținută black-tie când este frig afară.Smokingurile nu erau destinate ceremoniilor în aer liber și orelor de cocktail în căldura verii, cu toate acestea, sunt alegerea perfectă pentru nunțile de iarnă în interior, la fel ca rochiile acoperite cu paiete.

De asemenea, când vine vorba de rezistența la temperaturi extreme, unii oameni nu se descurcă bine în căldură. Îi face iritați, nervoși și să nu mai vorbim de transpirația abundentă. Iarna poți oricând să adaugi straturi pentru a combate frigul, dar în lunile mai calde, ei bine, nu poți face prea multe. Dacă te stresează faptul că vei încălzit și transpirat pentru fotografiile tale de nuntă, atunci o nuntă de iarnă este perfectă pentru tine.

Nunta ta va fi memorabilă

Mărturiile dăruite, meniul ales, diferitele surprize pregătite vor face din ziua nunții tale o zi cu totul memorabilă. Un stand cu băuturi de sezon, ciocolată caldă, vin fiert vor face deliciul invitaților. În plus, ai posibilitatea să inovezi cu totul la capitolul mărturii, depășind moda clasicelor sticluțe cu alcool, cutiuțe cu prăjituri și borcănașe cu miere, oferind poate în schimb globuri sau mănuși inscripționate

Dacă ești binecuvântat cu o stropire de zăpadă înainte de ziua ta cea mare, poți face niște fotografii uimitoare de nuntă cu zăpadă, care vor rivaliza cu orice instantaneu de vară însorit.


Nu uita că Metropolitan Club&Events îți stau mereu la dispoziție cu servicii profesioniste cu care vei putea impresiona. Contactează-ne pentru a putea discuta mai multe despre evenimentul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *