Craiova: 15 răniți, în urma ciocnirii dintre un tir și un autocar

Categories La ziPosted on

Craiova: 15 răniți, în urma ciocnirii dintre un tir și un autocar

Un grav accident rutier a avut loc duminică, pe drumul european E574 Craiova – Piteşti, după ce un tir s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 39 de persoane, iar aproximativ 15 persoane sunt rănite.

Şoferul autocarului – care mergea de la Drobeta Turnu Severin spre Craiova – a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de tir-ul care venea dinspre Slatina spre Craiova.

Şoferul tirului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Şoferul autocarului a fost transportat la spital din cauza rănilor grave, după cum a declarat Ion Decu, de la Poliţia Rutieră Craiova.

În autocar se aflau 39 de persoane, membri ai Partidei Romilor, care mergeau la Slatina, la o întâlnire cu deputatul Nicolae Păun.

Șapte ambulanţe au plecat la faţa locului.

Primele informaţii arată că ar fi în jur de 15 răniţi, şapte dintre ei fiind deja transportaţi cu ambulanţele la spital.

Alte câteva persoane rănite sunt întinse pe un câmp, pe marginea drumului, aşteptând să fie preluate de echipajele medicale.

Luciana Rotaru, şef SMURD Craiova, a declarat că  doi dintre pacienţi, unul dintre ei fiind şoferul autocarului, sunt în stare critică, iar altul are răni serioase.