„CREMA” – MAMAIA (19 iulie): CABRON .şi BRIGHI – sufletul, respectiv… trupul muzicii!

Categories Timpul LiberPosted on

Vineri (19 iulie) – noaptea, „CREMA Summer Club” (care are ca deviză: „We LOVE to be PARTY!”), din staţiunea MAMAIA, aduce două vedete: una (super)consacrată, ca fiind printre cele mai bune voci ale „hip – hop” – ului românesc, CABRON, şi alta în curs de devenire, deocamdată remarcată prin trei lucruri: a colaborat mult cu SMILEY (mai ales cu a sa Casă de producţie: „Hahaha”), este o frumuseţe de unguroaică, din Oradea, în vârstă’ de 23 de ani, şi, mai ales?, a… cântat (şi ea) la faraonica nuntă a fiicei, celei mici şi europarlamentare, a preşedintelui Băsescu (“EBA – de Dorobanţi”), în “vara suspendării sale” (2012)!

 

Vara, CABRON se cam mută în Cluburile din Mamaia, în special la “CREMA”!

CABRON este, deja, prea cunoscut, în lumea muzicii româneşti, pentru a mai avea nevoie de multă prezentare. El are “publicul său”, fidel, inclusiv în lumea Cluburilor, fiind “de-al casei”, vară de vară, pe Litoral, în Mamaia, mai ales la “CREMA Summer Club”! Şi vineri noaptea, fanii împătimiţi, ori “simplii” turişti sau constănţeni, în căutare de distracţie de calitate, vor avea parte de toate “hit” – urile sale, fie din perioada de început, cu trupa pe care a format-o, cunoscuta (“în epocă”: adică prima jumătate a anilor 2000: 1999 – 2007, mai precis) “CODU’ PENAL”, fie de cele mai noi “solo” – uri ori colaborări. Nu vor lipsi, probabil, nici preferatele noastre, în general mai vechiuţe, de pe albume precum “On the Air” (mixage), cu piesa “Femei”, ori de pe “PaRap”, “AL(t)BUM”etc. Când spui CABRON spui (şi) “LetZ Be Friends”, “Frunzele şi iarba”, “Iarna pe val”, “Arată-le la toţi” şi atâtea altele!

 

BRIGHI a fost confundată cu… SMILEY”, la nunta „EBEI” Băsescu! Cât de beţi puteau să fie?…
La nunta Elenei Bă’secu, din vara trecută, Smiley, care era una dintre vedetele angajate, pentru programul muzical, a trimis mai întâi colaboratorii, de la Casa sa de producţie, „Hahaha Prod”, pe scenă. Câţiva invitaţi, mai în vârstă şi, prin urmare, mai puţin familiarizaţi cu noile genuri şi vedete din muzica nouă, ba chiar şi cu… whisky- ul ăla bun şi vechi, cam de..,. vârsta lor!, au întrebat, cu ingenuitate bahică: „Aha, deci asta-i Smiley, de care tot auzirăm?” Hai că-i tare! O fi el, Smiley, băiat drăguţ, dar unguroaica din Oradea, “BRIGHI” (Brigitta Balogh), este chiar o frumuseţe (FEMININĂ)…
Ca performanţe artistice a strâns câte ceva. A fost remarcat duetul cu SNOOP DOGG, “Play Me like a Violin”, şi alte piese, în special cele împreună cu “SISTEMS”.
Modelul său, în toate cele, este BEYONCE! N-are, deloc, gusturi rele…

Surse foto: cremasummerclub-cafe.ro, facebook.com şi site-urile Cabron şi Brighi