O noua provocare ruseasca in Marea Neagra. Putin isi arata muschii

Categories EvenimentePosted on

Printre navele de razboi care participa la aceste execitoo se numara si fregatele Amiral Makarov si Amiral Essen, precum si corvetele de rachete Graivoron si Vyshny Volochyok

Alaturi de aceste nave care sunt mandria noii flote a lui Putin, la demonstratia de forta participa si aeronavelor de atac Su-25SM3 ale Fortelor Aeriene si ale Armatei de Aparare Aeriana din districtul militar sudic.

Biden a pus bazele unei afaceri ilegale fabuloase. „Coiotii” scot miliarde de dolari anual

Exercitiile, a informat marti biroul de presa al Flotei Marii Negre , sunt destinate sa evalueze capacitatile militare ale Rusieiin cadrul unei inspectii finale a fortelor Flotei dupa perioada de antrenament de iarna.

In cadrul demonstratiei, navele de razboi ale Marinei Ruse au avut drept misiune anihilarea avioanelor inamice.

,,Un grup naval format din fregatele Amiral Makarov si Amiral Essen, corvetele de rachete Graivoron si Vyshny Volochyok si, de asemenea, barci cu rachete, mici nave de razboi antisubmarin si nave mari de asalt amfibiu au desfasurat un exercitiu de respingere a armelor de atac aerian ale unui inamic notional, folosind interferente radio-electronice care utilizeaza capacitati de aparare aeriana „, se arata in acelasi comunicat.

,,Trei escadrile ale aeronavelor de atac ale districtului militar sudic au facut exercitii pentru a obtine pozitii pentru un atac, au folosit arme rachete impotriva unui detasament si au evitat o lovitura de represalii a sistemelor de aparare aeriana de la bordul navei”.

Pilotii au efectuat zboruri la altitudini extrem de mici in conditii meteorologice complexe. Exercitiul s-a desfasurat in conformitate cu un plan de verificare finala a fortelor Flotei Marii Negre pentru perioada de antrenament de iarna, sub un design tactic comun al inspectiei de control a districtului militar sudic „, a precizat biroul de presa.

Anterior, peste 50 de avioane din districtul militar sudic au fost desfasurate in Crimeea ca parte a verificarii pregatirii.

Putin arunca in lupta „submarinul ucigas”

Simultan cu exercitiile din Marea Neagra, Rusia si-a sporit eforturile de a termina testele noului submarin nuclear Kazan. Potrivit surselor citate de Agentia Tass, acesta a tras cu succes doua rachete cu un lansator vertical.

Submarinele nucleare imbunatatite ale Proiectului 885M (Yasen-M) din Rusia vor avea capacitatea de a lansa rachete de croaziera Kalibr-PL si Oniks, a declarat marti pentru TASS o sursa din industria de aparare interna.

„Savantii” din SUA cultiva embrioni de maimuta-om. Stiinta fara Dumnezeu deschide Cutia Pandorei

„Submarinul nuclear Kazan Project 885M a realizat o lansare salvo a doua rachete dintr-un lansator vertical si folosit tubul torpila „, a spus sursa. Racheta de croaziera Kalibr-PL a fost lansata dintr-un lansator vertical impotriva unei tinte de coasta, in timp ce o racheta Oniks a fost lansata dintr-un tub de torpila impotriva unei tinte de suprafata. Ambele tinte au fost atinse cu succes, a precizat sursa.

In ciuda unor dificultati la subcenrala cu energie nucleara, la inceputul lunii aprilie, s-a estimat ca constructorii submarinul Kazan cu motor nuclear proiectat 885M (Yasen-M) se va alatura flotei rusaepana la Ziua Marinei, care va fi sarbatorita pe 25 iulie anul acesta.

Submarinul Kazan, care are un motor nuclear 885M, a fost construit la santierul naval Sevmash si lansat la apa pe 31 martie 2017.

Submarinele proiectului 885 / 885M sunt inarmate cu rachete de croaziera Kalibr-PL si Oniks si vor transporta si rachete hipersonice Tsirkon ca arme de baza, anunta Tass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *