10 Sfaturi pentru a te bucura de un weekend prelungit petrecut acasă

Categories Timpul LiberPosted on

Pregătește-te pentru un weekend lung de relaxare și distracție în familie! Așa este, nu există nimic mai plăcut decât un weekend lung acasă. Pune-te târziu la somn, relaxează-te în pijamale și bucură-te de după-amiezile leneșe. Cu toate acestea, uneori, când se apropie un weekend lung, este ușor să-l lași să treacă ușor și, înainte de a-ți da seama, trebuie să te pregătești din nou de treabă.

Nu subestima niciodată puterea unei vacanțe petrecute acasă! Vorbim despre un weekend de deconectare, relaxare la final de săptămână și odihnă totală. Toată lumea trebuie să-și reîncarce bateriile, iar o vacanță acasă este cel mai bun mod de a face exact asta!

Cum vei profita la maximum de viitorul weekend? Folosește-te de aceste idei pentru un weekend prelungit pentru a te calma, a te relaxa și savurează fiecare moment de liniște.

  • Get in Staycation Mode

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți setezi mentalitatea în modul de odihnă. Cum faci asta? Îmbracă-te în cele mai confortabile pijamale, oprește-ți telefonul, nici măcar nu te gândi să verifici e-mailurile și toarnă-ți un pahar din băutura ta preferată. Poate fi o ceașcă caldă de ceai sau o margarită – alegerea este a ta, deoarece aceasta este vacanța ta acasă!

Acum, gândește-te la ce implică vacanțele tale preferate. Îți place să dansezi? Apoi, puneți playlist-ul preferat și organizează o petrecere de dans în pijamale! Îți place să mergi la un parc acvatic cu copiii? Apoi pornește stropitoarele din grădină sau pune un tobogan în curtea din spate și distrați-vă împreună la soare. Oricare ar fi vacanța de vis, transformă-ți casa într-un mini paradis.

  • Deconectează-te

Deconectarea este o parte cheie a intrării în modul vacanță. Pentru a te bucura pe deplin de weekendul prelungit acasă, elimină obligațiile digitale care adaugă stres sau îți atrag atenția. Încercă să eviți căderea în capcana pierderii prețioaselor minute de relaxare derulând pe Facebook sau citind știrile. Aceasta este vacanța ta acasă, nu a altcuiva, iar menținerea pasului cu online-ul sau răspunsul la telefon te pot îndepărta de gândul de vacanță

Este important să ai obiective pentru weekend. Intenționezi să ai un final de weekend în care să te relaxezi și să te deconectezi? Atunci rupe legătura cu orice ar putea întrerupe asta. Weekend-urile vin prea greu și zboară prea rapid. Dacă ți-ai stabilit obiective și ți-ai făcut un plan de bătaie, îți va fi mult mai ușor să te bucuri de weekendul tău liber.

  • Stabilește-ți un spațiu al tău doar pentru relaxare

Pentru a vă bucura de sejurul dvs. fără stres, configurați-vă spațiul pentru a fi favorabil relaxării. Invitați-vă la calm în casa dvs. tăind flori proaspete, deschideți ferestrele pentru a lăsa aerul proaspăt, folosiți un difuzor pentru a arunca uleiuri esențiale dulci în atmosferă. Aceste schimbări subtile care duc până la weekend-ul dvs. lung acasă vă vor transforma cu adevărat casa. A avea o vacanță acasă ar trebui să simți că ai scăpat într-un loc distractiv și nou, păstrând în același timp confortul sanctuarului tău.

Practic, decorează-ți casa astfel încât să te simți ca la un hotel sau ca la o stațiune de lux.  Vei fi gata să comanzi room service!  În schimb, păstrează totul simplu comandând. Să nu gătești și să nu faci curat înseamnă mai mult timp pentru relaxare.

  • Dormi până târziu

Profită de weekendul lung și dormi mai mult. Oprește arma și permite-ți să amâni cât mai târziu ora de trezire – fără sa te simți vinovată!  Când în sfârșit deschizi ochii după o noapte de somn odihnitor și calitativ, citește o carte sau fă o baie lungă.  Schimbă-ți rutina de dimineață pentru a include toate lucrurile pe care ți-ai dori să le faci dimineața pe tot parcursul săptămânii.  Dacă te ajută, pune pe ușă un semn „Nu deranjați”.

  • Ia micul dejun în pijamale

Stai în pijamale de damă și savurează micul dejun în pat sau în jurul mesei împreună cu familia. Acest lucru va contribui la starea de meditație și îți vei reaminti că nu trebuie să te ridici și să te grăbești pe ușă. Apoi, implică întreaga familie și gătește împreună micul dejun. Întrucât este un efort de echipă, fă o petrecere în pijamale pentru micul dejun, va fi o activitate foarte amuzantă și drăguță.

Dacă-ți dorești o pijama de damă comodă și potrivită pentru această activitate, intră pe Adictiv.ro și vei găsi ceea ce ai nevoie. Noi îți punem la dispoziție o gamă variată de articole vestimentare din satin: pijamale de damă, cămăși de noapte și halate de damă.

  • Fă-ți timp pentru hobbie-uri relaxante

Îți place să citești, dar nu ai suficient timp pentru asta în timpul săptămânii? Niciodată nu ai suficient timp pentru a face o baie lungă? Indiferent pentru ce îți dorești să ai mai mult timp, asigură-te că îți faci timp pentru a face acest lucru în timpul weekend-ului prelungit acasă. 

După ce te vei relaxa și calma în weekend-ul prelungit, te vei putea întoarce la muncă întinerită și plină de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *