Andrei Plăcintă rămâne în arest

Categories La ziPosted on

Andrei Plăcintă rămâne în arest

UPDATE

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca Andrei Răzvan Plăcintă, fiul senatorului PDL, Sorina Plăcintă, să rămână în arest. Senatorul PDL Sorina Plăcintă a asistat la şedinţa de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti.

Avocaţii au susţinut, din nou, că Plăcintă a acţionat în legitimă apărarare şi că nu şi-a dat seama că o persoană a alunecat sub autoturismul în care se afla.

La rândul său, procurorul de şedinţă a cerut instanţei respingerea contestaţiei, arătând că există indicii concrete că lăsarea în libertate a lui Andrei Plăcintă prezintă pericol pentru ordinea publică.

Andrei Plăcintă, fiul senatoarei Sorina Plăcintă, acuzat de tentativă de omor, ar putea fi eliberat din arest azi și ar putea scăpa și de o posibilă condamnare la închisoare, informează Realitatea TV.

Surse judiciare afirmă că încadrarea la tentativă de omor ar putea fi schimbată în vătămare corporală, astfel că ar scăpa de pedeapsa cu închisoarea. Avocatul lui Andrei Plăcintă se bazează pe faptul că omul pe care băiatul l-a lovit cu autoturismul era beat şi s-ar fi dezechilibrat. Plăcintă ar putea fi eliberat astăzi, după ce avocatul său a făcut recurs la decizia de arestare.