De ce site-urile de succes aleg găzduirea VPS pe SSD

Categories TehnologiePosted on

Atunci când o afacere se lansează în domeniul online, scopul principal este ca aceasta să crească și tot mai mulți clienți potențiali să acceseze site-ul.

Dacă la început resursele de comunicare și conținut sunt prioritare iar din punct de vedere tehnic este suficient ca site-ul în sine să aibă doar un nume care atrage, un design interesant și un hosting bun, pe măsură ce traficul pe site crește, necesitatea adoptării unui tip găzduire web mai eficient devine iminentă.

Dacă ai observat că paginile tale se încarcă tot mai greu și tot mai mulți utilizatori accesează site-ul sau că acesta nu mai are aceeași dinamică, este momentul să alegi un hosting mai performant și cu mai multe resurse care poată să susțină traficul crescut.

Una dintre cele mai bune soluții de găzduire web este serverul VPS pe SSD ce are nu numai o performanță crescută dar și un raport de calitate/ preț excelent.

Colaborând cu un furnizor cu experiență, acesta te poate ajuta cu alegerea pachetelor potrivite pentru nevoile tale și poți upgrada hostingul pe care îl folosești acum foarte ușor. Poți trece chiar astăzi la hostingul VPS pe SSD accesând: https://www.hostx.ro/gazduire-site/hosting-vps-ssd-linux-openvz.html

Ce îți va oferi hostingul VPS pe SSD?

VPS înseamnă Virtual Private Server și îți oferă posibilitatea de a avea o parte dintr-un server dedicată doar ție.

Pe scurt, un VPS este un server „obţinut” prin împărţirea resurselor unui server fizic (CPU, memorie şi storage) între mai multe servere virtuale ce pot fi folosite de mai multe companii/site-uri.

Prețul este mult mai scăzut decât dacă ai avea propriul server, însă pentru că acea bucățică este doar a ta, gestionarea acesteia nu depinde de alte companii și de ce se întâmplă cu acestea.

În plus un VPS pe SSD te ajută să ai timp de răspuns și încărcare al paginilor mult mai rapid și acces root care te ajută să configurezi serverul așa cum dorești și să îl adaptezi pe parcurs cerințelor tale, oricare ar fi planurile tale de dezvoltare. Un hosting VPS îți oferă posibilitatea de a integra aplicații în site-ul tău și de a-l face cât mai atractiv pentru utilizatori, fără ca viteza de încărcare a acestuia să fie afectată.

De asemenea, ai un uptime garantat de 99,99%, adică vei fi sigur că site-ul tău va fi 99,99% din timp online și utilizatorii îl vor putea accesa. Nu numai că vei avea o imagine bună în rândul clienților, dar inclusiv Google te va indexa mai bine, consinderându-te o pagină de calitate ce merită să fie afișată atunci când utilizatorii lansează o căutare.

Mai mult, cu o găzduire web de tip VPS, site-ul tău se află într-un mediu izolat și nu va fi afectat de ce întâmplă cu conturile vecine. Resursele și datele vor fi doar ale tale și vor fi în siguranță chiar și în cazul nefericit în care un site vecin aflat pe același server mare are probleme de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *