Distincţii pentru centrul comercial Băneasa Shopping City

Categories Explicit, trimitere dreaptaPosted on

Distincţii pentru centrul comercial Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City a fost recunoscut și în anul 2010 în cadrul unor reputate gale pentru înaltă competenţă, fantezie şi calitate.

Astfel, în cadrul Galei Fashion TV România Awards, Băneasa Shopping City a primit titlul de „Cel mai fashion mall” la categoria centre comerciale. Prin intermediul Fashion TV România Awards s-a reafirmat faptul că centrul comercial Băneasa Shopping City este situat printre cele mai stilate, importante şi frecventate locuri din Bucureşti.

Titlului de „Cel mai fashion mall” i se adaugă şi distincţia de Consumer Superbrand. Centrul comercial a primit astfel recunoaşterea ca brand de excepţie în cadrul Galei Consumer Superbrands 2010-2011. O a treia distincţie i-a fost atribuită centrului comercial Băneasa Shopping City în cadrul Galei Confidenţial la categoria business, obţinând premiul pentru „Cel mai de succes mall din România”.

„Suntem încântaţi că după o activitate susţinută, în care s-au reliefat competenţa şi calitatea centrului nostru, comercial şi anul acesta am reuşit să facem din Băneasa Shopping City un «superbrand», o locaţie «fashion» şi «un mall de succes» vizitat de milioane de oameni. Aprecierile specialiştilor vin să confirme faptul că am reuşit să câştigăm încredere atât din partea vizitatorilor, cât şi din partea specialiştilor din comunicare, modă şi mass-media”, a declarat Loredana Popa, Sales&Marketing Director, Băneasa Shopping City.