Fanfara RAJA, prestație reușită la Festivalul Internațional de Fanfare

Categories SocialPosted on

În perioada 29 mai – 03 iunie 2014, la Giulianova, în Italia se desfășoară cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Fanfare. Emoții mari și pentru membrii fanfarei SC RAJA SA – „Muzica Apelor”, care participă la acest festival pentru prima dată.

În concurs s-au înscris 24 de fanfare din toată lumea: Italia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Croația, Bulgaria, Lituania, Ucraina, Japonia, România, etc. Fanfara „Muzica Apelor” participă la secțiunea Fanfare Clasice, cei 24 de mebrii trebuind să susțină două etape: concert și show. La spectacolul susținut ieri seară – partea de concert, spectatorii, dar și reprezentanții juriului au aplaudat prestația în picioare minute în șir, concertul fiind considerat un adevărat triumf. Din repertoriu fac parte diverse marșuri militare, melodii populare, dar și arii celebre (Valurile Dunării, Arii din Muntenia, Joc Dobrogean, etc).

Pe data de 03 iunie 2014 urmează cea de-a doua etapă, partea de show, unde constănțenii însoțiți și de o echipă de dansatori profesioniști au pregătit un moment incendiar.

În afara concursului, toate echipele de fanfare participante susțin numeroase concerte în aer liber, în diverse locații ale orașului Giulianova.

Membrii juriului s-au arătat încântați de aceste prestații și au apreciat pozitiv toate concertele de până acum.