JUPITER – Teatrul de Vară: “Cei trei purceluşi”, dramatizarea (şi) pentru părinţi, a celebrei poveşti pentru copii!

Categories Timpul LiberPosted on

”Cei trei purceluşi” reprezintă una dintre cele mai îndrăgite poveşti, transmise pe cale orală. Ea este prezentată pe scenă, în aceast sezon turistic estival, la Teatrul de Vară, din staţiunea Jupiter. Spectacolul este prezentat şi în această seară (de luni, 5 august), de la ora 21.00.

Povestea se concentrează în jurul a trei personaje, care se duc în lume, ca “să îşi facă un rost” şi trec printr-o serie de încercări, până la atingerea scopului. Exact ca în viaţă, există şi un personaj negativ, care încearcă să îi abată de la drumul lor: lupul cel rău. Purceluşii îşi dau seama, însă, că unindu-şi forţele, pot învinge răul care le calcă pragul casei. Aceasta este, de altfel, şi morala poveştii, făcută (şi mai) celebră (şi) de filmul de desene animate al lui Walt Disney!, care se joacă pe scena de la Jupiter.
Atât cei mici, cât şi cei mari, sunt aşteptaţi, de către cei care au dramatizat şi pus în scenă povestea, la Teatrul de Vară, din Jupiter, pentru o lecţie de viaţă, spusă într-un mod ghiduş.

Distribuţia: Cristian Creţu, Maria Ţăranu, Voicu Hetel, Julieana Drăghici şi Ion Ionut Ciocia.
Regia şi muzica: Ion Ionuţ Ciocia.

Spectacolul începe la ora 21.00, iar preţul unui bilet este de 20 lei.

Cei care nu mai prind bilete, în această seară, mai au… două şanse, până la sfârşitul acestui sezon turistic estival: spectacolul se reia, în acelaşi loc, pe 19 şi 26 august!