Lampioane pentru victimele din Muntenegru

Categories PoliticaPosted on

Organizația municipală a Forței Civice Constanța și organizația județeană de tineret au adus un omagiu simbolic în memoria victimelor teribilului accident rutier din Muntenegru, precum și în semn de solidaritate cu familiile greu încercate ale acestora. Astfel, membrii Forței Civice Constanța s-au aflat aseară pe plaja Modern, de unde au lansat lampioane zburătoare.

“Aceasta a fost modalitatea, simbolică, prin intermediul căreia am dorit să înălțăm o rugăciune către bunul Dumnezeu spre iertarea celor dispăruți dintre noi, vindecarea grabnică a celor răniți și întărirea familiilor acestora pentru a putea depăși momentele tragice prin care trec astăzi. Chiar dacă gestul nostru nu aduce înapoi pe niciunul dintre cei dispăruți și nici nu-i vindecă pe cei răniți, am dorit ca cel puțin cu gândurile și sufletele noastre să fim alături de toți care au plecat dintre noi, precum și de familiile acestora.

De asemenea, lampioanele s-au ridicat și în semn de mulțumire și apreciere pentru solidaritatea și comportamentul excepțional al autorităților și cetățenilor muntengreni”, a precizat președintele organizației municipale a Forței Civice Constanța, Mihai Petre.