Job-uri de sezon: Moş Crăciun, pentru 10-15 euro pe oră

Categories La ziPosted on

Job-uri de sezon: Moş Crăciun, pentru 10-15 euro pe oră

Cei care doresc să câștige bani în plus sau nu au încă un loc de muncă au ocazia să ocupe posturile part-time oferite de firme pe perioada Sărbătorilor de iarnă, informează Realitatea TV.

Numărul job-urilor de Moș Crăciun, animatori sau promoteri este în creștere spre sfârșitul acestui an, sunt de părere recrutorii. “Cererea pentru promoteri, animatori, operatori call-center a crescut cu 10-15% faţă de luna anterioară. De asemenea, au apărut şi primele joburi sezoniere legate de Sărbătorile de iarnă. De exemplu, pentru un job de Moş Crăciun au trimis CV-ul peste 100 de candidaţi în doar câteva zile”, spune Adela Râpeanu, expert comunicare la site-ului de recrutare Myjob.

Companiile care oferă acest gen de posturi sunt cele din domeniul comerţului sau al divertismentului care lansează multe promoții. La mare căutare sunt persoanele care vor avea rolul de Moș Crăciun și care vor fi angajate din luna noiembrie și până la 25 decembrie. Programul de lucru este de până la șase ore pe zi, iar salariul variază între 10 și 15 euro pe oră.

Cei aflaţi în căutarea unui job mai pot aplica pentru posturi de animator de petreceri pentru copii sau pentru cele de client misterios.