Italia: Un român a fost ucis în faţa unui club, iar altul e rănit grav

Categories La ziPosted on

Italia: Un român a fost ucis în faţa unui club, iar altul e rănit grav

Un român de 25 de ani, Aron Cătălin, a fost înjunghiat mortal marţi noapte, în faţa unui club din localitatea Olmo (Italia). Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, el a murit câteva ore mai târziu, informează Antena 3.

Un alt compatriot în vârstă de 28 de ani a fost grav rănit, în acelaşi incident, şi se află internat în spital. El a fost lovit în spate în timp ce se îndrepta către casă. A fost dus la spital, dar se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Poliţiştii anchetează cazul şi încearcă să prindă vinovaţii.

Crima a avut loc la o săptămână după ce o româncă, agresată la metroul din Roma, a murit după ce a intrat în comă. Maricica Hăhăianu, o asistentă medicală în vârstă de 32 de ani, a fost bătută de un italian de 20 de ani, pe 8 octombrie, în staţia de metrou Anagnina (Roma), după o discuţie mai aprinsă care avusese loc între cei doi. La un moment dat, discuţia a degenerat, iar italianul i-a dat un pumn româncei, care a căzut şi s-a lovit cu capul de beton.