MAMAIA: „Romanian Fashion Weekend” şi „Miss Litoral” (2-3 august)

Categories Timpul LiberPosted on

FASHION TV și Primăria Municipiului Constanța organizează, în 2 și 3 august, cel mai important eveniment al verii 2013, dedicat modei românești: „Romanian Fashion Weekend”.
Spectacolul unic, în aer liber, organizat în Piațeta Cazino din Mamaia, la standarde internaționale, va beneficia de cea mai mare scenă de modă realizată până acum în Europa (!) și va include concursul „Miss Litoral – 2013”.
Vor fi prezenți cei mai talentați designeri români, cei mai promițători tineri absolvenți ai facultăților de modă, VIP-uri. Și pentru că vorbim despre moda românească, în centrul atenției vor fi noile colecții, semnate: Cătălin Botezatu, Laura Olteanu și ale altor designeri români importanți. FashionTV promovează moda, iar anul aceasta va încuraja viitorul modei românești, mai concret școlile de design din Cluj-Napoca și Timișoara, dându-le tinerilor absolvenți oportuniatea de a intra în legătură cu cei mai buni specialiști din lume în domeniul modei.
Dimensiunile evenimentului sunt spectaculoase și aliniate la standardele internaționale: vor defila peste 100 de modele FashionTV, în „backstage” se vor afla „hair-stilists” și „make-up- artists” de renume, iar prin intermediul postului FashionTV spectacolul va fi transmis în… 193 de țări din întreaga lume!
„Romanian Fashion Weekend” face parte din programul „FashionTV Summer Festival – 2013”, de promovare a turismului românesc, un proiect care va continua în următoarele weekend-uri, din luna august, cu „Baby Fashion Weekend” (9 şi 10 august) și „International Fashion Weekend” (16-18 august