Mihai Răzvan Ungureanu s-a întâlnit cu tinerii din Forța Civică Constanța

Categories PoliticaPosted on

Aflat într-o vizită la malul mării, liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a întâlnit, astăzi , cu tinerii din Organizația de Tineret a Forței Civice Constanța.

El a discutat cu aceștia diverse probleme politice de pe plan local și național. Totodată, s-au purtat discuții despre organizarea Școlii de Vară care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Cunoscut ca o persoană care se bazează pe tineri, MRU
s-a arătat mulțumit de activitatea tinerilor din Forța Civică Constanța. El a apreciat activitatea acestora ca fiind una benefică și i-a încurajat în demersurile viitoare. De altfel, nu este pentru prima dată când, Mihai Răzvan Ungureanu apreciază că în formaţiunea politică „Forţa Civică” „75 la sută sunt tineri care, cu adevărat, doresc să schimbe ceva.

La rândul lui, președintele Organizației Municipale de Tineret a Forței Civice Constanța, George Andrei Popescu, a declarat că încurajările lui Mihai Răzvan Ungureanu le dă speranța că lucrurile vor merge bine și în viitor.

“Am format alături de colegii mei o strategie de dezvoltare a organizației de tineret de la Constanța. Avem în plan mai multe acțiuni civice prin care dorim ca tinerii constănțeni și, nu numai, să conștientizeze că de noi depinde viitorul țării. Totodată, ne dorim foarte mult ca organizația de tineret a Forței Civice să ajungă una dintre cele mai puternice din țară”, a declarat George Andrei Popescu, președintele Organizației Municipale de Tineret a Forței Civice Constanța.