Începe Liberty Parade! Vezi aici tot ce trebuie să știi despre eveniment

Categories Timpul LiberPosted on

Astăzi, pe plaja dintre Venus şi Saturn începe Liberty-Parade, cel mai mare spectacol de muzică house din România, apreciat în rândul turiştilor români şi străini. Timp de 14 ore, 26 de DJ vor mixa la „Black Sea Arena”. Printre aceştia se numără: Alex Gaudino, Dr. Kucho”, Adrian Eftimie, Radio Killer, Vali Bărbulescu, DJ Optick, DJ Andi, Cristi Stanciu, Raoul Russu şi Vika Jigulina.

Duminică, 14 iulie, la Black Sea Arena, va avea loc un alt concert, de această dată cu artişti români, respectiv Direcţia 5, Smiley, Vama şi Voltaj. La concertele de sâmbătă şi duminică intrarea este liberă, fiind aşteptaţi aproximativ 100.000 de spectatori. Pe lângă evenimentele menţionate mai sus, la Black Sea Arena vor avea loc în această vară alte concerte şi festivaluri cu artişti de la nivel naţional şi internaţional, asigură reprezentanții Primăriei Mangalia.

Organizatorii au publice, pe site-ul libertyparade.com, informații și sfaturi pentru participanți:

Liberty Parade înseamnă:

– cel mai mare eveniment dance din România
– o tradiţie de peste 10 ani
– o manifestare a spiritului liber
– dance music timp de peste 12 ore
– o caravana a oamenilor lipsiţi de griji şi complexe
– costume fistichii
– başi amestecaţi cu zumzetul motoarelor din caravana
– prieteni, prieteni, prieteni
– frizuri demente şi machiaje stridente
– BPM acordat pe bătăile inimii tale
– zeci de mii de mâini vibrând în Liberty Parade Arena că un val uman controlat de cei mai ţări DJs ai momentului
– o pastilă de muzică suficientă pentru a-ţi da energie pentru o vară întreagă

INTRAREA ESTE LIBERĂ ÎN INCINTA ARENEI ŞI PERMISĂ DOAR PERSOANELOR CARE AU ÎMPLINIT 18 ANI.
REGULI ÎN INCINTA ARENEI
SECURITATE:

O întreagă echipa se securitate se va ocupă de siguranţă ta, pe parcursul întregului eveniment. Pentru că evenimentul să se desfăşoare în bune condiţii, te sfătuim să respecţi toate instrucţiunile date de agenţii de pază şi de organizatori.

Deciziile personalului de securitate sunt mereu finale, dacă nu te supui regulilor impuse de organizatori atunci rişti participarea la acest Liberty Parade.

CONTROL CORPORAL:

Pentru că vrem să le oferim participanţilor la acest eveniment o siguranţă garantată, va există din partea echipei de securitate un control corporal, înainte de a se intră în Liberty Parade Arena.

ESTE INTERZIS:

Să ai asupra ta obiecte contondente, droguri, obiecte din sticlă sau plastic, arme sau alte obiecte periculoase. Echipa de securitate poate refuză accesul la eveniment a oricărei persoane care este prinsă având asupra să unul dintre obiectele enumerate mai sus. Accesul în Arena este interzis orice fel de băutură (alcoolică sau non-alcoolică).

NU TOLERĂM DROGURILE!

Spune: “Nu drogurilor!”. Liberty Parade este un eveniment la care te vei simţi “high” pe muzică celor mai ţări artişti şi DJs ai momentului!!! Îţi garantăm că nu vei avea nevoie de stimulente chimice pentru a te simţi fenomenal! Trebuie să te informăm că poliţia nu va face nici un fel de abateri de la regulile existente privind posesia şi consumul de droguri şi că cei prinşi având asupra lor orice fel de substanţe stupefiante vor fi arestaţi pe loc.

SFATURI PENTRU UN PARTY REUŞIT:

Dansul cauzează supraîncălzire, aşa că fă o pauză din când în când şi odihneşte-te!
Alcoolul, băuturile energizante şi ţigările îţi deshidratează corpul, înlocuieşte-le cu apă pentru o mai bună hidratare!
Păstrează legătură cu prietenii tăi prezenţi la eveniment şi ai grijă de telefonul tău mobil!
Ai probleme? Nu intră în panică dar spune-le prietenilor tăi că nu te simţi prea bine! Cere primul ajutor!
Fii bine odihnit şi mănâncă destul înainte de a veni la “Liberty Parade”. N-ai energie, nu te distrezi!!!

PRIMUL AJUTOR

Echipa care se va ocupă de “Primul Ajutor” va fi prezenţa pe tot parcursul evenimentului “Liberty Prăde”. Personalul
medical e disponibil pentru orice vizitator al festivalului care întâmpina probleme de sănătate. Harta amplasamentului medical va fi afişată vizibil la locaţia evenimentului.

NU TE URCĂ LA VOLAN SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE !!!

Dacă vrei să-ţi faci de cap, vino la eveniment cu un mijloc de transport în comun sau caută-ţi un loc, în Venus sau Saturn, în care să rămâi peste noapte pentru a nu fi nevoit să te urci la volan băut!