Polițiștii au mers cu autobuzul ca să prindă hoții de buzunare

Categories EvenimentePosted on

În această dimineaţă, în municipiul Constanţa, peste 50 de poliţişti constănţeni au desfăşurat activităţi de pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din buzunare şi poşete în mijloacele de transport în comun.

Astfel, au fost organizate echipe de poliţişti în civil, care au identificat, oprit şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa peste 10 persoane bănuite că ar sustrage bani/bunuri din buzunarele şi poşetele călătorilor din mijloacele de transport în comun.
S-a acţionat atât în autobuze şi microbuze cu poliţişti în civil, cât şi cu poliţişti în uniformă în staţiile de îmbarcare/debarcare ale călătorilor.
Filtrele rutiere instituite în municipiul Constanţa au acţionat pentru oprirea acelor mijloace de transport în comun în care se aflau persoanele bănite de furturi din buzunare, care, ulterior, au fost preluate de poliţiştii Serviciilor Acţiuni Speciale/Ordine Publică şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului pentru efectuarea verificărilor specifice.
Acţiuni similare vor fi organizate şi în perioada următoare în vederea creşterii gradului de siguranţă al constănţenilor în mijloacele de transport în comun.