Şefii poliţiei din Neamţ, implicaţi într-un scandal cu prostituate

Categories La ziPosted on

Şefii poliţiei din Neamţ, implicaţi într-un scandal cu prostituate

Șeful Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Neamț, Valentin Haisuc, şi adjunctul Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Neamţ, Florin Amihăiesei, ar fi participat la mai multe chefuri cu prostituate, conform unui raport întocmit de un fost angajat al SIPI, relatează Realitatea TV.

Raportul mai menționează faptul că cei doi ar fi dat informații secrete unei prostituate care le-a divulgat apoi interlopilor din Neamţ.
“Legătura dintre cei doi apărători ai legii este dată de interese comune în acordarea protecţiei unor grupări infracţionale, ambii având o situaţie materială de invidiat, fiind şi posesorii unor luxoase proprietăţi situate în zonele turistice Tarcău şi Vânători, din judeţul Neamţ, unde se mai organizează adevărate chefuri de criză cu şefii de la Bucureşti, care au liber la fetele prezentate de prostituata G.O”, se arată în raportul realizat de fostul ofiţer.

El mai povestește şi despre legăturile pe care le au, în poliţie, cei doi şefi cu subordonaţii lor. Unii dintre aceştia ar fi oferit protecţie interlopilor din Neamţ.

“Haisuc Valentin, aflat la conducerea S.I.P.I Neamţ, a beneficiat în interes personal de informaţiile furnizate de structurile subordonate şi a creat în cadrul serviciului pe care îl conduce o reţea de tip mafiot care acţionează doar în avantajul său şi pentru protecţia unor persoane apropiate şefilor IPJ Neamţ”, potrivit aceluiaşi raport.

Fostul poliţist mai susţine că şefii din poliţia Neamţ au fost tot timpul protejaţi de mai marii Ministerului de Interne. Rapoartele făcute de fostul ofiţer de informaţii nu s-au finalizat însă cu vreo sancţiune pentru şefii poliţiei Neamţ, pentru că aspectele reclamate nu s-au putut proba.