Şeful interimar al IPJ Constanţa, comisar şef Adrian Rapotan, i-a invitat pe ziarişti la un concurs de TIR

Categories EvenimentePosted on

Ziariştii constănţeni au fost invitaţi astăzi să participe la Concursul de Tir Sportiv care a avut loc la poligonul IPJ din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Potrivit şefului interimar al IPJ Constanţa, comisar şef Adrian Rapotan, Poliția Română sărbătoreşte pe 25 martie 191 de ani de la înfiinţare, iar Poliția Constanta aniversează 135 de ani.

Comisarul Gheorghe Ciocan din cadrul IPJ a făcut instructajul ziariştilor cu privire la respectarea condiţiilor de tragere. Adrian Rapotan a pus la dispoziţia ziariştilor pentru tragere pistoale de ultimă generaţie, şi anume Glok, de provenienţă austriacă, de calibru 9 mm. De altfel, poliţiştii constănţeni au fost dotaţi cu astfel de arme de generaţie nouă. Pentru câteva minute, ziariştii prezenţi la conursul de tir au lăsat pixurile la o parte şi au pus mâna pe pistol.

Dacă pentru băieţi a fost mai simplu, în ceea ce priveşte clasamentul pentru fete a fost mai greu, deaorece a fost nevoie de departajare pentru locurile doi şi trei. În final locul 1 a fost obţinut de Antonia Maier, de la Telegraf, locul 2 de subsemnata materialui, Ema Mihăilă, de la Radio Sky şi ziarultimpul.ro, iar locul al treilea de Dana Moldoveanu, ziarul Observator.