Jandarmii constănţeni asigură ordinea publică şi în acest weekend, la crosurile populare din Ovidiu şi Parcul Tăbăcăriei – Constanţa

Categories EvenimentePosted on

La acest sfârşit de săptămână, peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică, la manifestările cultural – artistice şi sportive, dedicate Zilelor oraşului Ovidiu, precum şi la activităţile artistice organizate în comuna Corbu, ocazionate de „Sărbătoarea Salcâmului”.

 

În localitatea Ovidiu, jandarmii vor asigura, în data de 1 iunie, măsurile de ordine publică şi pe timpul desfăşurării crosului, la care vor participa persoane de toate categoriile de vârstă. De asemenea la aceeaşi dată, începând cu ora 10.00, jandarmii din grupa de acţiuni speciale, din cadrul subunităţii mobile aparţinând IJJ Constanţa, vor desfăşura pentru locuitorii oraşului, o serie de exerciţii demonstrative şi exercitii de dresaj canin.

Totodată, jandarmii constănţeni vor asigura, duminică – 1 iunie, măsuri de ordine publică, pe timpul desfăşurării competiţiei sportive intitulată „Crosul Vacanţei”, în Parcul Tăbăcărie, din municipiul Constanţa.

Jandarmii, sprijiniţi de efective ale Poliţiei, vor acţiona pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă, al cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii care pot aduce atingere normelor legale de convieţuire socială.

 

Foto: focus-energetic.ro