SIC TRANSIT GLORIA MUNDI: Fotografia postată pe „facebook” de Nicuşor Constantinescu ne dă nouă speranţa reînsănătoşirii sale, iar DNA-ului pe cea a… reîntoarcerii!

Categories EditorialPosted on

O fotografie, postată pe contul său de “facebook”, de către Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, retransmisă, prin contul său, de către o ziaristă de la un ziar local, stârneşte , pe reţelele virtuale de socializare, comentarii.

 

O umbră a neînfricatului… “Big Hunter”!

 

Este vorba despre o imagine… post – operatorie, dintr-un port turistic, din SUA, cu un Constantinescu… foarte slăbit, cu hainele atârnându-i ca pe gard: o palidă imagine, o umbră a ceea ce era, odată, “Big Hunter”!

Apreciem şi ne bucurăm că, măcar, şi-a păstrat umorul.
Căci, iată ce cuvinte însoţesc postarea sa:
“Toate barcile si yahturile din spatele meu sunt anchetate de DNA ptr ca m-au ajutat sa evadez in SUA! Blocajul e la a al 5-lea yaht care e al lui Chioru si la al 9-lea care e al lui Bush jr. Cit despre a 7-a barca, aici s-au blovat, e barca cu care a venit Kunta Kynte in SUA.
16 mai, la 21:39•3.”

 

 

Comentariile de pe “facebook”: de la servilisme, până la blesteme! NOI ÎI URĂM SIMPLU: “ÎNSĂNĂTOŞIRE ŞI REÎNTOARCERE GRABNICĂ!” (Probabil că asta-i doreşte şi DNA – ul…)

 

Ca de obicei, lingăii şi servilii, mai mult ca sigur… nu chiar dezinteresaţi (material!) n-au scăpat ocazia ca să mai “lingă” nişte acţiuni, pe la dorsala şi posteriorul celui care i-a hrănit şi, speră ei, îi va mai îndestula şi de-acum încolo…

Alţii se mulţumesc să îi ureze o umană şi creştinească: “Însănătoşire grabnică şi deplină!”
LUCRU PE CARE ÎL FACEM ŞI NOI, DIN TOATĂ INIMA!
De altfel, mergând pe logică, credem că şi procurorii anticorupţie, care-l cercetează, îi doresc exact acelaşi reviriment, de sănătate şi, implicit, de rezidenţă…

Desigur, sunt şi dintr-aceia care nu par a fi foarte ataşaţi ideii că până şi cel mai mare borfaş din lume (nu spunem că este, sau că nu este, cazul lui Constantinescu: asta, bineînţeles, o va stabili coana Justiţie!…), merită, la necaz, o încurajare, mai ales la o cumpănă de viaţă pământeană…
Al lor să fie păcatul…

Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), cercetat sub control judiciar de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), ar fi trebuit, conform ultimelor date oficiale de la Direcţia Naţională Anticorupţie, să se întoarcă în ţară la data de… 20 mai!

În prezent, şeful CJC (care, conform actelor medicale depuse de către avocaţii săi la Instanţă, suferă de cancer la prostată) se află în Statele Unite ale Americii, pentru efectuarea unor proceduri medicale (operaţie).
După cum am informat la momentul respectiv, Nicuşor Daniel Constantinescu a părăsit ţara la începutul lunii aprilie a. c., fiind avizat să se întoarcă până la data de 20 aprilie.

Ulterior, la cererea şefului CJC, termenul de întoarcere a fost prelungit până pe 10 mai.
Conform reprezentanţilor DNA, prin cererea datată 9 mai, înregistrată la Direcţia Naţională Anticorupţie pe 12 mai, Nicuşor Daniel Constantinescu a menţionat că ar reveni în ţară până la 20 mai.

Zilele trecute, avocaţii săi au anunţat că Nicuşor Constantinescu urmează nişte proceduri de recuperare, după operaţie, şi se va întoarce, din S.U.A.,… atunci când le va termina!
Fără nicio dată, măcar estimativă!!!…

 

Avalanşă de acuzaţii, cercetări şi învinuiri penale, pentru preşedintele pesedist al Consiliului Judeţean Constanţa!…

 

Procurorii DNA Constanţa îl cercetează pe preşedintele CJC pentru şase infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, în care funcţionarul public a obţinut, pentru sine sau pentru alţii, avantaje patrimoniale sau nepatrimoniale, cu consecinţe deosebit de grave. Constantinescu mai este cercetat şi de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie : Divizia Centrală Bucureşti – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, dar şi pentru 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor!

După plecarea preşedintelui CJ Constanţa, în SUA, procurorii DNA Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Constantinescu, acuzat de abuz în serviciu în formă continuată.

Foto: NICUŞOR DANIEL CONSTANTINESCU, la recuperare post-operatorie, în SUA (Sursa: Facebook)