Silviu Văduva, noul şef al Vămii Bucureşti, numit de Sorin Blejnar

Categories La ziPosted on

Silviu Văduva, noul şef al Vămii Bucureşti, numit de Sorin Blejnar

Vama Bucureşti are un nou şef, Silviu Văduva, fost consilier personal în Ministerul Muncii și fost consilier la Primăria Sectorului 6, relevă Realitatea TV.

“Începând cu data de 21 februarie 2011, domnul Văduva Silviu, numit temporar în funcţia publică de consilier clasa I grad profesional superior gradaţia 3, clasa de salarizare 70 la Ministerul Muncii, detaşat pe perioada deţinerii calităţii de funcţionar public, dar nu mai mult de 6 luni, în funcţia publică teritorială de execuţie de inspector vamal clasa I grad profesional superior clasa de salarizare 57 la Biroul Autorizări din cadrul Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale se împuterniceşte cu exercitarea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale pe perioada detaşării, în conformitate cu prevederile art. 45 alin (1) din Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici”, se precizează în ordinul semnat de şeful ANAF, Sorin Blejnar.

Văduva este cunoscut publicului larg mai mult din presa de scandal, pentru viaţa sa amoroasă.

Conform articolelor publicate de tabloide, pe lista cuceririlor șefului de vamă se află fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale, şi sora Monicăi Columbeanu, Ramona Gabor.