„SUPERKOMBAT World Grand Prix” – IV. Pe 2 august, la CONSTANŢA, o nouă premieră: un… concitadin de-al nostru, prezent pe afişul oficial!

Categories Timpul LiberPosted on

În acest week-end, una dintre vedetele (alături de Pamela Anderson şi David Hasselhof) popularului (şi, implicit,… longevivului!) serial de televiziune “BAYWATCH” (cunoscută, însă, şi pentru aparitiile din “ET – Extraterrestrial”, “Under Siege”, “The Beverly Hillbillies” ş.a. şi fost(ă) “playmate” al/a revistei “pentru adulţi” “Playboy” (Foto 13), actriţa americană, de origine (familială)… ucraineano – estono – germană ERIKA ELENIAK (Foto 1, alături de Dana Săvuică şi Eduard Irimia, şi 13 – copertă şi pictorial în “Playboy”), a fost oaspetele României: Bucureşti şi, mai ales,… staţiunea MAMAIA!

Din programul “oficial”, ca să spunem aşa, al vedetei blonde, din Statele Unite ale Americii, au făcut parte prezenţe (active!), la evenimente desfăşurate în Mamaia.

Astfel, mai întâi, pe plaja Clubului “Le GaGa”, pentru „Celebrity Party”, alături de medicul (estetician) dr. Kasem, Dana Săvuică şi Cătălin Botezatu, pentru a anunţa a anunţa campania de promovare a galei de lupte “Superkombat World Grand Prix” (promotorul circuitului “Superkombat Romania”, Eduard Irimia (Foto 11 şi 18, alături de Corina Martin, preşedintele Asociaţiei “Litoral – Delta Dunării”, care susţine evenimentele “Superkombat” de pe Litoralul Românesc al Mării Negre, şi Foto 7 şi 19), prin firma sa şi a soţiei sale, este cel ce a invitat-o pe Erika Eleniak în România, aşa cum a făcut-o, anterior, şi cu alt cunoscut actor american, Christopher Atkins (Foto 3) , pe care l-a făcut celebru, la începutul anilor ’80, ai secolului trecut, filmul “Laguna albastră”, alături de frumoasa Brooke Shields), gală care va avea loc, pentru a doua oară în acest sezon (!), la… CONSTANŢA, pe 2 august!

Actriţa Erika Eleniak, care a purtat o ţinută semnată de Andreea Dogaru (designerul va avea şi un o prezentare de modă, în cadrul evenimentului), a participat şi la jurizarea concursului “Miss Baywatch”, alături de doctorul estetician Kasem, promotorul Eduard Irimia, Cătălin Botezatu, Dana Săvuică şi Marian Dumitru.

Fetele de la “Miss Baywatch” – MAMAIA (Foto 1) au purtat celebrele costume roşii, din popularul serial, iar toate câştigătoarele au fost fi selectate ca “fete de ring”, pentru gala “Superkombat – World Grand Prix”, care va avea loc pe 2 august, pe Litoralul românesc al Mării Negre, la CONSTANŢA, mai precis.

Ultima apariţie publică, din sejurul celebrităţii de la Hollywood în România, a avut loc sâmbătă seară (26 iulie), la restaurantul “Fattoria”, din Mamaia, unde a fost prezentă pentru un “dinner show” şi o sesiune de poze şi autografe, singura de altfel programată în toate aceste zile!

„Scopul acestor două evenimente este ca fanii să aibă posibilitatea de a face cunoştinţă cu vedeta şi să poată interacţiona cu ea.
Este un concept pe care îl lansăm, în premieră, în România, iar astfel de petreceri vor avea loc la… fiecare două luni în ţara noastră!”, au mai afirmat reprezentantele “Luxury Events”, partener al “Superkombat”, la toate evenimentele transmise în direct de canalul TV “Eurosport”.

La gala “SUPERKOMBAT W.G.P.” din 2 august a.c., marea premieră va fi legată de faptul că un sportiv din… CONSTANŢA va fi prezent, oficial, pe cardul principal al galei, duelul său urmând să fie transmis, în direct, la nivel internaţional, în 90 de ţări!

În total, şapte români sunt anunţaţi, în programul galei, transmise în direct la nivel internaţional în 90 de ţări.

Meciul vedetă este cel dintre românul Moroşanu şi grecul Stoforidis.
Ca o chestie de “culoare”, după ce a vizionat mai multe clipuri cu „Moartea – din – Carpaţi”, actriţa americană prezentă zilele acestea în Mamaia, Erika Eleniak, îl consideră pe Cătălin Moroşanu… ideal pentru Hollywood (!):
„Este un adevărat personaj, se poate adapta oricărei situaţii, asta înseamnă să fii un bun interpret.
Am făcut şi eu 6 luni de box intensive, alături de antrenori cunoscuţi, dar Moroşanu este absolut senzaţional în ring. Are un stil inconfundabil. Am văzut că sunt mai multe nume de film în gală. “Hercule”, “Dracul”, “Fiul – lui – Dracula”, “Monstrul”.
Cu siguranţă, îl voi urmări din America”, a afirmat starul de la Hollywood.

Sebastian “Fiul – lui – Dracula” Ciobanu are o revanşă de luat în faţa fanilor şi promite că îl va învinge prin K.O. pe germano – rusul Nikolaj Falin, cîştigătorul turneului de box “Biggers Better – Germania”.

Spaniolul Moises Baute se întoarce la Constanţa după ce, luna trecută, a reuşit să câştige piramida mondială, învingîndu-şi ambii adversari prin K.O.!
Acum, ibericului poreclit “Monstrul” i se va opune Vlad „Dracul” Grigore, românul anunţând că îl va răzbuna pe… Cristian Ristea, una dintre victimele spaniolului.
„Nu îmi este teamă de el! Cu siguranţă,… nu i se va mai spune “Monstrul”, după acest meci! Îl voi demola!”, a spus Vlad „Dracul”, “body-guard”-ul personal al vedetei Erika Eleniak, pe perioada sejurului românesc, de la Bucureşti şi Mamaia.

Doi români au şansa de a se califica în etapele finale ale sezonului “Superkombat” din acest an, Cristian Milea urmând să-l înfrunte pe turcul Cenik Cankurtaranoglu, iar Amansio Paraschiv va da piept cu spaniolul Jonay Risco.

De asemenea, cel mai bine cotat luptător din… CONSTANŢA, ALEX FILIP, îşi va face debutul în promoţia condusă de Eduard Irimia!

Biletele pentru evenimentul organizat în parteneriat cu Asociaţia “Litoral – Delta Dunării” (preşedinte: Corina Martin) costă 30 de lei şi se găsesc, începând de luni, în toate magazinele “Orange”, “Germanos”, “Domo” şi “Vodafone” din toată ţara, dar şi la Sala Sporturilor din CONSTANŢA.

Programată să înceapă de la ora 21.00, gala “Superkombat W.G.P.”, din 2 august, de la Constanţa, va fi transmisă, în România, de către pstul de televiziune “Sport.ro”, iar la nivel internaţional de către televiziunea “Eurosport”.

 

PROGRAMUL GALEI “Superkombat W.G.P. – IV” CONSTANŢA:

1.“Super-Fight” – Categoria mijlocie (-77 kg):
ALEX FILIP (CONSTANŢA, România) vs… TBA (To Be Announced)!;
2. Super-fight – Categoria mijlocie (-71 kg):
Alexandru Popescu (România) vs. Claudiu Bădoi (România);
3. Meci eliminatoriu – Categoria mijlocie (-71 kg):
Jonay Risco (Spania) vs. Amansio Paraschiv (România);
4. Meci eliminatoriu – Categoria mijlocie (-71 kg):
Cristian Milea (România) vs. Cenik Cankurtaranoglu (Turcia);
5. Super-fight – Categoria Super Cruiserweight (-95 kg):
Moises Baute (Spania) vs. Vlad „Dracul” Grigore (România);
6. Super-fight – Categoria Super cruiserweight (-95 kg):
Sebastian Ciobanu (România) vs. Nikolaj Falin (Germania);
7. Super-fight – Categoria (+96 kg):
Giannis Stoforidis (Grecia) vs. Cătălin Moroşanu (România).

 

SURSE FOTO: “Site” şi “Facebook” – “Superkombat”; wikipedia.org)