Turiști păcăliți la Eforie-Nord: Culmea zgârceniei la “all inclusive”

Categories Explicit, La ziPosted on

Turiști păcăliți la Eforie-Nord: Culmea zgârceniei la “all inclusive”

Un grup de turiști germani ajunși pe litoralul românesc și cazati la Eforie-Nord au fost întâmpinați recent cu îndemnuri de genul “Mâncati mai puțin, ca să ajungă la toată lumea”. Oaspeții nemți s-au plâns inclusiv de calitatea bucatelor, nu doar de lipsa de politețe a gazdelor. Astfel, turiștii germani au plecat de la noi cu un gust amar, în timp ce vecinii bulgari au reușit să atragă și anul acesta pe litoral mii de străini prin programul lor “all inclusive”.

Cei aproximativ 100 de turiști din Germania au sosit pe litoralul nostru acum o săptămână, fiind aduși la noi de renumitul tour-operator german Thomas Cook-Nekerman.

În urmă cu 6 ani, acest operatorin renunțase la contractele cu țara noastră tocmai din cauza condițiilor proaste de care se plângeau turiștii. Anul acesta, reprezentanții agenției sperau să aducă la noi, peste 5.000 de germani, în hoteluri care oferă servicii “all inclusive”.

Și cei care au venit acum au optat pentru pachete “all inclusive”, dar servirea s-a facut tot la masa, nu iîn regim de bufet de unde turiștii să-și poată lua ce și cât doresc.

O parte dintre turiștii din Germania au petrecut un sejur de 7 zile la un hotel de 3 stele din stațiunea Eforie Nord și au plătit în jur de 300 de euro de persoană pentru cazare și demi-pensiune.

”Doua zile ne-au adus mancarea la masa si dupa aceea am facut reclamatie si ne-a adus bufet. Dar au fost foarte ciudati, adica au spus sa nu ne punem prea mult in farfurii, ca asa e meniul, putin si sa ajunga la toata lumea”, au explicat turistii.

Restul turistilor straini care au ales sa se cazeze in regim “all-inclusive” au platit 400 de euro, insa si acestia au avut aceleasi probleme, caci n-au avut mancare pe alese.

In Bulgaria in schimb, 80% dintre hoteluri ofera pachete “all-inclusive” si ultra “all-inclusive”.

Unii sunt deja la a doua vacanta acolo. Ei platesc 38 de euro pe noapte si au mancare si bautura la dispozitie, 24 de ore din 24.