Vaslui: Un elev a degerat în drum spre şcoală, după 4 km. de mers prin ger

Categories La ziPosted on

Vaslui: Un elev a degerat în drum spre şcoală, după 4 km. de mers prin ger

Un copil de 14 ani din judeţul Vaslui a ajuns la spital cu degerături la picioare, după ce a mers patru kilometri pe jos spre şcoală, prin zăpadă, informează Antena 3.

Elevul a plecat pe jos la şcoală la minus 15 grade, fără a avea şosete în picioare, după ce a aşteptat un sfert de oră autobuzul care nu a mai venit. După o oră, a ajuns la şcoală cu degetele de la mâini şi de la picioare degerate, iar profesorii i-au acordat primul ajutor şi l-au trimis la spital.

Copilul urmează acum un tratament la domiciliu. Paul a fost nevoit să meargă 4 km. pe jos din cauză că este nevoit să înveţe în comuna învecinată. De obicei, transportul copiilor este asigurat de un autobuz, dar azi dimineaţă acesta nu a mai pornit.

“Am aşteptat autobuzul şi n-a mai venit, am înţeles că a îngheţat motorul. Am aşteptat un sfert de oră şi când am văzut că nu mai vine, am luat-o pe jos”, povesteşte băiatul.

Paul este cunoscut ca fiind un elev foarte bun, în ciuda faptului că provine dintr-o familie nevoiaşă. Părinţii nu muncesc, iar tot satul ştie că beau. Cu toţii trăiesc din alocaţiilor celor doi copii.