VIDEO. Cum poți să faci bani cu telefonul mobil

Categories EconomicPosted on

Vreți să câștigați bani vorbind la telefonul mobil? SmartAdLive este soluția. Este vorba despre un nou concept de Mobile Marketing. Pentru prima dată, cei cărora le este adresată publicitatea (clienții finali) sunt plătiți cu o parte din bugetul de publicitate aferent acelui produs. Printr-un sistem complex de calcul, între 40 şi 50% din totalul încasărilor pe care SmartAdLive le face de la clienţii săi îi intoarce către utilizatori.

Este pentru prima dată când un utilizator primeşte reclamă şi informaţii targetat, conform unui chestionar care conturează un profil pentru acel utilizator.

Pentru cel ce doreşte să se promoveze va fi mult mai simplu să se adreseze către cei ce sunt interesaţi de oferta să şi nu oricum, ci targetat şi cu costuri mult scăzute faţă de orice alt mod de promovare.

Cum funcţionează?

SmartAdLive face posibil că o parte din bugetele de publicitate alocate de companii să fie distribuite consumatorilor finali, prin intermediul aplicaţiei proprietare. Membrii SmartAdLive sunt de acord să primească reclame/mesaje publicitare conform profilului personal de interes, direct pe display-ul terminalului mobil, în momentul în care primesc un apel sau SMS. SmartAdLive îşi va plăti membrii printr-un sistem multilevel binar, conform unui plan de marketing bine structurat.

De ce SmartAdLive?

De ce nu? În fond, este o aplicaţie gratuită, care nu face nimic altceva decât să va aducă avantaje, comerciale şi financiare. Aplicaţia va va furnizează informaţii conform profilului dvs. setat în momentul înregistrării. Veţi primi reclame/vouchere/oferte comerciale conform profilului dvs. de interes. Suntem obișnuiti de altfel să urmărim reduceri, oferte, în esenţă să căutăm cel mai bun preţ pentru cel mai bun produs/serviciu posibil. SmartAdLive, aduce într-un mod discret, non-invaziv, cele mai bune oferte pe display-ul terminalului dvs. mobil. Financiar, rezultatele dvs. vor fi direct proporţionale cu nivelul de implicare în sistemul multilevel binar SmartAdLive.

Cum să începeți?

1. Vă înregistraţi (folosind un link de înregistrare furnizat de prieten/cunoştinţă sau direct pe stie-ul http://smartadlive.ro/).
2. Descărcaţi aplicaţia “smartadlive” din Playstore (numai pentru Android, IOS va fi disponibil la finele lunii martie).

3. Vă logaţi în aplicaţie cu datele folosite la înregistrare (email şi parolă), completaţi chestionarul şi aplicaţia devine activă.

4. Promovaţi şi distribuiţi la cât mai multe persoane aplicaţia prin orice mijloc de comunicare.

5. Aplicaţia îşi va îndeplini rolul, distribuind publicitate userilor înregistraţi.

6. Veţi fi plătiţi pentru acest lucru, în conformitate cu nivelul/rank-ul dumneavoastră.

Câştiguri potenţiale

40% din sumele contractate de SmartAdLive prin încheierea de contracte de publicitate vor fi distribuite în mod egal membrilor free, până la 100 €/săptămâna. SmartAdLive pune la dispoziţia membrilor posibilitatea de a achiziţiona pachete promoţionale de start-up ce vor aduce beneficii financiare suplimentare.

Academicianul Dinu C. Giurescu spunea în una din scrierile sale „să ne ferească Dumnezeu să trăim vremuri interesante”. Dacă tot am ajuns să vedem cum lumea se schimbă sub ochii noştri cu o viteză ameţitoare şi totul este foarte interesant, măcar să să nu fim pasivi, ci activi şi treji în faţa schimbărilor şi, de ce nu, să facem şi profit din asta, spun reprezentanții SmartAdLive.