FOTBAL pe PLAJĂ: „Naţionala” de seniori a României mai are un singur „hop” de trecut, pentru calificarea la C.M. 2015, din Portugalia: trebuie să învingă, mâine, Rusia!…

Categories SportPosted on

Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a învins, astăzi, joi – 11 septembrie 2014, reprezentativa Greciei, cu scorul de 7 – 4, în faza a doua a calificărilor la Cupa Mondială din 2015, informează “site”-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Golurile „tricolorilor” au fost marcate de: Măciucă (5), Posteucă şi Dobre.

În primul meci din faza a doua a calificărilor, România învinsese Germania, cu scorul de 2 – 0, dar… la lovituri de departajare, care, conform regulamentului competiţiei, a stabilit cine… ia un punct pentru meci egal (aşadar, România a luat un singur punct, iar Germania… niciunul!)!

Pentru o calificare la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal pe plajă – 2015, din Portugalia, „tricolorii” trebuie să învingă mâine, vineri – 14 septembrie, de la ora 17.30, reprezentativa Rusiei, indiferent de rezultatul din meciul Germania – Rusia, programat în această după-amiază.

În acest moment, clasamentul grupei este următorul: 1. ROMÂNIA – 4 puncte (2 jocuri); 2. Rusia – 3 puncte (1 joc), 3. Germania 0 puncte (1 joc), 4. Grecia 0 puncte (2 jocuri).

(Sursă, informaţie şi foto : MEDIAFAX)